Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Casio EX-S200,EX-Z800 ve EX-Z2300 ile 3 yeni fotoğraf makinesi duyurdu

Yeni bir kompakt 14.1Mpix Kamera arıyorsunuz?3 yeni Exilim.Tüm yetenekli,sadece EX-S200 ve EX- Z800 hem fotoğraf(elbette)ve 720p video çekim 4x optik zoom ile geliyor ve 2,7"LCD,EX-Z2300 bir 26mm geniş objektif ve 5xoptik zoom.
tüm model entegre bellek ve SDHC desteği ile,EX-Z800 ve EX-Z2300 için 35MB için EX-S200,14.5MB için bellek 35MB ile birlikte..Yeni EXILIM Dijital Kameralar Tek Çerçeve SR Zoom ile Dinamik Fotoğraf Fonksiyon daha eğlenceli ve Foto Paylaşımı oluşturma Makes
Basın Bülteni:

TOKYO,3 Ağustos 2010-Casio Europe GmbH ve ana şirket,Casio Computer Co Ltd,bugün,dijital fotoğraf makinesi Exilim ailesinin son eklemeler işaretleme yeni EXILIM®Card EX-S200 ve EXILIM ZOOM EX-Z800 fotoğraf makinesi duyurdu.Iki model spor bir ince,kompakt ve şık gövdesinde,tek bir kare SR Zoom zoom aralığı genişletir dahil olmak üzere gelişmiş.
Tek Çerçeve SR Zoom 1,5 kat optik zoom aralığı ile görüntü kalitesi sağlarken yeni kameralar,EXILIM Engine 5,0 ve süper çözünürlüklü teknoloji kullanımı olağanüstü netlik ve çözünürlükte fotoğraflar çekmek için yapmak.Diğer özellikler otomatik deklanşöre sadece basın ile güzel fotoğraflar üretir saygın Premium Otomatik fonksiyon içerir.
EXILIM Zoom EX-Z800 yeterli avuç içinde uygun kompakt iken EXILIM Card EX-S200 ince,yüksek kaliteli,sadece 17,8 mm ve en ince kısmı sadece 14,9 mm kalınlığı kartı büyüklüğündeki kamera,bir el.gibi çok sayıda diğer kamera özellikleri ambalaj iken Her iki kamera spor bir 4X optik zoom 27 mm geniş açılı görünümü (35 mm film kamerası eşdeğeri) ve başlar lens 14,1 megapiksel etkin çözünürlüğü ile görüntü alma yeteneğine sahip olan Casio CCD-ince,kompakt ve şık gövdesinde shift görüntü sabitleme mekanizması.
EXILIM EX-S200
EXILIM EX-S200 Ultra-ince yapılı Digital Card Kamera
EX-S200 düzgün geometrik şekiller zıt birleştiren ince ve şık kartı büyüklüğündeki vücut elde etmek için düz lens varil ve lens halkası kullanır.Kamera işlevsellik ve sadelik üzerine vurgu ile,bir zamanlar şık ve sade bir tasarım elde tasarlanmıştır.EX-S200 beş farklı renkte geliyor:gümüş,turuncu,mavi,siyah ve pembe.
Çekimden sonra deklanşöre bir basın kamera Quick Mode fonksiyonu güçleri,önceki fotoğraf ve otomatik güçleri aşağı.kartı büyüklüğündeki vücudun taşınabilirliği ile birlikte Quick Mode,kullanıcının bir fotoğraf fırsatı kaçırmayın sağlar.
Casio EX-Z800
EXILIM EX-Z800 sık Digital fotoğraf makinesi
Yeter El Palm Fit Küçükobjektif,LCD monitör ve EX-Z800 ve düğmeleri el kıvrımlarına uyan kompakt bir gövde elde etmek için düz.EX-Z800,altı farklı renkte,değişen temel siyah ve gümüş canlı pembe,sarı, kırmızı ve mavi.Kameranın parlak yüzey bir zarif ama dinamik bir hava veriyor.Görüntüleme ve her bir dijital fotoğraf makinesi temel operasyon erişimi sağlamak Sil düğmeleri bile başlayanlar dijital fotoğraf makinesi kullanımı kolay...
Casio'nun eşsiz Dinamik Fotoğraf fonksiyonu,mümkün birden çok karakter birbirinden bağımsız olarak uzun 20 saniye gibi görüntü kadar hareketli bir arka plan hareketli olması,kompozit hareketli görüntüler oluşturur.Sanat Etkisi işlevi görüntüleri kaydedilir alır ve bunları sanat eseri gibi yapar.Bu özellikler mümkün ancak bir Casio dijital fotoğraf makinesi ile bir şekilde fotoğraf keyfine varın..

Daha Fazla Ayrıntı ve Özellikler
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: