Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony'nin NEX-5/NEX-3 kameralar için 3D güncelleme


Sony,Nex kameralar 3D Sweep Panorama modu eklemek için söz firmware güncelleştirmesi yayımladı.Bu mod,sağ ve sol ayrı görüntü panoramik çekim yaratmak için kullanılan kenarları ayırır.Daha sonra hala bir şirketin Bravia TV'ler satın alırsanız çalınabilir görüntü 3D oluşturmak için bu dilim'farklı bakış açılarını kullanır.Firmware sürümü 02 de hata düzeltmeleri içerir
ve dahil kamera performansını artırmak için söz hızlı start-up,düşük ışık koşullarında.güncellemeleri şirketin web sitesinden hemen yüklenebilir.
Buraya Firmware indirmek için
Ücretsiz ürün çekim 3D Sweep Panorama ekler

Londra, 1 Temmuz 2010: Yeni firmware güncelleme 3D NEX-5/NEX-3 değiştirilebilir lens kameraları çekim heyecan getiriyor.
Mevcut Sony Avrupa destek sitesinden ücretsiz download için şimdi, güncelleştirme çeşitli performans geliştirmeleri artı 3D Sweep Panorama ekler. Benzersiz Sony , bu heyecan verici özellik sayesinde görüş ekstra geniş alanıyla 3D dramatik panoramik çekim yapar.
Gncelleştirme ayrıca NEX-5/NEX-3 diğer donanımlar sunuyor. Bunlar:
  • İyileştirme'normal'2D Sweep Panorama çekim;
  • Azalmış gücü göçü kamera kapalıyken;
  • Hızlı start-up düşük ışık koşullarında.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: