Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic Yeni Lumix LX5,Digital fotoğraf makinesi tanıttı

Yaratıcı sık Digital fotoğraf makinesi LX5-Featuring Yüksek hassasiyet CCD ve f/2.0 Leica DC Vario- SUMMICRON Lens
GENEL Bakış:
DMC- LX5 24mm geniş açılı ve optik zoom 3.8x ile f/2.0 Leica DC Vario-SUMMICRON lens paketleri.Bu düşük bozulma,yüksek çözünürlüklü lens açıkça, köşeden köşeye ufak nüanslar render yaparken gerçekten dinamik 24mm geniş açı çekim sağlar.tamamen açık f/2.0-3.3 diyafram ve iris de birlikte yumuşak yumuşak odaklanan etkileyici sahneler üretmek için çalışma diyafram.24mm geniş açı lens yakalar yak.213%daha geniş görüş alanı normal 35mm lens ile karşılaştırıldığında.
DMC-LX5 büyük 1/1.63-inch,10.1 megapiksellik ultra-hassas CCD.Yüksek çözünürlük,yüksek hassasiyet kayıt bile gürültü daha az resim ve zengin Yüksek çözünürlüklü durumlarda zarif geniş dinamik aralığı ile derece çoğaltılabilir.Ayrıca,CCD DMC-LX5 görüntüler lens 24mm den 90mm herhangi bir üç boy oranları belirlenen çekilmiş üretebileceği,04:03,03:02 ve 16:09,her zaman dinamik,zengin çekimler ifade yakalayabilir sağlar geniş bir perspektif.

Akıllı Çözüm teknolojisi ile,3 alanları-detaylı doku alanları ve yumuşak geçişleri alanları özetliyor-otomatik olarak algılanır.netlik üniforma donanımın yanı sıra,bu teknolojiyi tam en etkili şekilde piksel alanına göre sinyal işleme pixel yapar.Sonuç olarak,görüntü net ve berrak hem fotoğraf ve film bulunmaktadır. Akıllı Zoom yaklaşık tarafından yakınlaştırma oranı uzanır.1.3x görüntü kalitesi bile dijital zum birleştirerek sürdürmekA 3.8x optik neredeyse 5x eşdeğeri uzatabilirsiniz.

DMC-LX5 Dolby Digital Creator yüksek ses kalitesi ile AVCHD Lite HD film kaydı yapabilirsiniz.Motion JPEG formatında da mevcuttur(yani 1280 x 720 piksel). Sadece Motion Picture Button basın ve çekim başlıyor.Yaratıcı Film Modunda,çekim hızı ve diyafram ayarlanabilir.iA modu da hareketli resim kaydetme aktif olabilir.Zaman DMC- LX5 Panasonic Viera için isteğe bağlı bir mini HDMI kablosu üzerinden bağlandığında,TV uzaktan kumanda büyük kolaylık ile oynatırken zevk için kullanılabilir.

Mükemmel manuel kontrol edilebilirlik DMC-LX5 bir avantajdır.jog dial birlikte odaklı lens varil üzerinde taşındı geçiş işlerliğini artırır. Benim Renk Modu ve Film Modu kolay renk efektleri sizin lehinize maç özelleştirmek olun.DMC- LX5 da adresinin çekim durumları ve stil,görüş bulma,filtre ve harici flaş gibi maç seçmek için 460.000-yüksek çözünürlük ve opsiyonel aksesuarlar geniş bir nokta ile 3,0 inç LCD bulunuyor.Daha Fazla Bilgi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: