Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic Yeni Lumix FZ100 Dijital Kamera Tanıttı (Ultimate Hybrid Dijital Kompakt)

Hybrid Super Zoom Kamera FZ100-hem Still ve Full-HD Motion Pictures için,ve Yüksek hızlı Tepki
DMC-FZ100 bir 25mm geniş açı 24x f/2.8-5.2 LEICA DC VARIO-ELMARIT optik zoom lens bulunuyor.25mm geniş açı objektif hakkında iki kez standart 35mm lens çekim alanına sahiptir.güçlü 24x optik zum hala hareketli resim kaydetme hem de kullanılabilir.Ekstra Optik Zoom fonksiyonu MOS merkezi parçası kullanır,bu 24x güçlü 50.6x için bir çözünürlükte zoom yakınlaştırma oranı genişletmek için sensör 3 veya daha az resmi kayıt megapiksel.
DMC-FZ100 60i dolu-HD film 1.920 x 1.080 kaydedebilirsiniz(NTSC)/50i(PAL)AVCHD Dolby Digital Stereo Creator yüksek ses kalitesi ile.Yaratıcı Film Modunda,çekim hızı ve diyafram ayarlanabilir.iA modu da hareketli resim kaydetme aktif olabilir.
Ayrıca,DMC-FZ100 QVGA boyutta 220fps at film yüksek hızda kaydedebilirsiniz.Zaman DMC-FZ100 Panasonic Viera için isteğe bağlı bir mini HDMI kablosu üzerinden bağlandığında,TV uzaktan kumanda büyük kolaylık ile oynatırken zevk için kullanılabilir.

Tam HD film kaydı,14,1 megapiksel MOS gerçekleştirmek için sensör DMC-FZ100 için geliştirilmiştir.Bu ve yaklaşık olarak 60 fps DMC-FZ100 14 megapiksel tam çözünürlükte 11 fps sürekli AF/5 kare/sn çekim sağlar.3,5 megapiksel çözünürlük.kare hızı,AF ayarı ve kayıt çözünürlüğü kolayca kameranın üst özel bir buton ile seçilebilir.Venus Engine FHD,Akıllı Çözüm teknoloji ve 32x Akıllı Zoom özelliği.

iA modu Motion Deblur Mode ile çekim hızı elde etmek için Akıllı ISO Kontrolü ve Akıllı Pozlama güncelleyerek ileri düzeydedir.POWER OIS,DMC- FZ100 ile birlikte blur her türlü engeller.GÜÇ OIS ile, Akıllı ISO Kontrolü, Detection AF/AE,Tanıma Face,Akıllı Sahne Seçici,Akıllı Pozlama ve AF Tracking,kamera iA Mode tüm çalışır.Happy Mode canlı unutulmaz sahneleri için renk doygunluğu ve parlaklık optimize eder.

Mükemmel manuel kontrol edilebilirlik DMC-FZ100 bir avantajdır.jog dial birlikte odaklı lens varil üzerinde taşındı,geçiş işlerliğini artırır. Ayrıca,kolay manuel mümkün DMC-FZ100 ile.Benim Renk Modu ve Film Modu kolay renk efektleri sizin lehinize maç özelleştirmek olur.İleri Sahne Modu hızlı bir şekilde ayarlamalarına olanak sık Modu mod kadranı ile kullanılır.DMC-FZ100 de 3,0 inç serbest-açı 460,000-nokta yüksek çözünürlüklü LCD bulunuyor.Daha Fazla Bilgi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: