Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic HDC-SDX1,Dünyanın En Hafif Full-High Definition(HD)Video Kamera Tanıttı.

Panasonic,ultra kompakt gövde şekil ve hemen altında 0,41 £ ağırlığında yeni HDC-SDX1,dünyanın en hafif full-High Definition(HD)video kamera tanıttı.Şık ve hafif tasarımı ile,yeni Panasonic SDX1 özellikler 35.8mm geniş açılı lensi,23x Akıllı Zoom ve aynı zamanda bir Web kamerası olarak çift dahili Internet görüntülü arama yetenekleri için.

HD video içeriği,SDX1 yakalayabilir bir kamera olmasının yanı sıra aynı zamanda bir Web kamera ve mikrofon,kullanıcılara online video ile Skype gibi sohbet programlarını bağlantıyı sağlayan,hizmet ve etkinleştirmek için Internet üzerinden görüntülü görüşme yapmak kolay görsel iletişim. sadece bir bilgisayara SDX1 bağlanarak,kullanıcıların uzak yerlerdeki bilgisayar ekranında sağ tarafta aileniz ya da arkadaşlarınızla yüz yüze iletişimin tadını çıkarabilirsiniz.Ayrıca,SDX1 düzgün ve kolay yükleme ve görüntü veri düzenleme Mac®bilgisayar kullanan Apple©iFrame video biçimini destekliyor.Kullanıcılar doğrudan YouTube ™ veya Facebook®bir tarayıcı başlatmak zorunda kalmadan video klipleri yükleyebilirsiniz,verilen yazılım ile hızlı video paylaşımı için.
Official Press Release
"SDX1 eklenmesiyle,Panasonic tüketici değil,sadece yüksek kaliteli video çekim için kullanılabilecek çok yönlü bir camcorder vermiş de aile ve uzak olabilir arkadaşlar bu değerli kaydedilen anların paylaşımı,"Chris Rice,"dedi Kıdemli Ürün Müdürü,düşsel, Panasonic tüketici elektronik şirket."Biz elimizden geleni teknolojinin sürekli değişen dünyaya ve uyum Bu model sadece-bu yüksek kaliteli video çekimleri bir kamera, inanılmaz yakınlaştırma özellikleri ve gelişmiş optik teknolojisini kullanıyor does-tüketicilere sunarken ürünler sunmak yetenek bir bilgisayardan görüntülü görüşme yapmak için."
Panasonic HDC-SDX1 da yeni geliştirilen HİBRİT Optik Görüntü Sabitleme sistemi ( OIS) , optik ve elektrik el sallamak düzeltme sağlayan görüntü sabitleme sistemi bulunuyor. Bu sistem özellikle zaman mümkün güzel video kayıt yaparken yakınlaştırma yardımcı olur. HİBRİT O.I.S. ek olarak sistemi, SDX1 OIS ile daha güçlü el sallamak düzeltme sağlar Kilitleyin.O.I.S. basarak LCD ekranda Lock butonu ve maksimize diğer kamera hareketleri tespit edilir ve düzeltilir algılama hassasiyeti bulanıklık .

Boyutu ve hafif ağırlığı ,kompakt iken, SDX1 gelişmiş özellikleri ile doludur.O 1920x1080* 4 görüntü kalitesi olağanüstü ile,tam HD AVCHD kayıt yetenekleri ve PC dostu MP4 formatında kaydeder.Onun 35.8mm geniş açı ayarı en iyi portre kapalı kayıt gibi süpürme manzaralar ve hatta ses için açıkça uzak mesafelerde kaydedilmesine izin vermektedir.yeni görüntü işleme LSI,gelişmek mümkün 23x güç kadar zoom ile telefoto çekim için yapan Akıllı Çözüm teknolojisi ile elde edildi Akıllı Zoom fonksiyonu.

Panasonic'in Intelligent Auto(iA)modu otomatik olarak en altı düğmeye basit basarak çekim için uygun seçer. Bunlar yüz tanıma,yeni HİBRİT OIS ,AF/AE iz,Akıllı Sahne Seçici Algılama ve Akıllı Kontrast Kontrol Face.

Resmi  panasonic internet sitesi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: