Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Canon Full HD video kameraları ve LEGRIA HF M serisi 64GB LEGRIA HF M32

Londra,İngiltere,14 Temmuz 2010-Canon bugün yeni LEGRIA HF M32 lansmanı-ile LEGRIA HF M serisi ekler kompakt,kolay kullanımlı Full High Definition(HD)genişletilmiş flaş depolama ile video kamera.Üstün görüntü kalitesi talep kullanıcılar için tasarlanan yeni model LEGRIA HF M serisi line-up için dört model uzanır-64GB dahili flaş bellek ve daha uzun süre çekmek istediğiniz video meraklıları için SDXC hafıza kartı desteği sağlar.
LEGRIA HF M32 içerik üzerinde daha fazla kullanıcı kontrolü sunan sezgisel dokunmatik ekran LCD ekran dahil LEGRIA HF M serisi,içinde diğer modeller ile aynı prim Canon teknolojilerini içerir.Perfect kullanıcılar olağanüstü görüntü kalitesi arayanlar için,yeni camcorder kullanıcıları daha HD video yakalama için yeterli kapasite 24 saat film ² ¹ kadar çekim sunan sağlar.Ayrıca ilk LEGRIA model SDXC hafıza kartlarını desteklemek için,en fazla iki terabayt( TB)kapasiteli yüksek çekim süresi sunar.

LEGRIA aksesuarlar
Yeni LEGRIA HF M32 kullanıcılar su altında en fazla 40 metre derinliğe sağlayan objektif adaptörleri,video ışıkları ve yeni Canon WP-V2 sualtı kılıfı,dahil Canon LEGRIA bir aksesuar yelpazesi ile uyumludur. entegre Mini Gelişmiş Aksesuar Yuvası da yeni Canon SM-V1 5.1 kanal ses desteği mikrofon kuşatır.
LEGRIA HF M32 Anahtar özellikler
64GB Dual Flaş Bellek,SDXC destek ve Relay Kayıt
Kolay Çekim HD
6.8cm(2.7")Dokunmatik ekran LCD
Video Snapshot
3.3MP Canon HD Kamera Sistemi
Dinamik OIS ve yeti IS
Kolay paylaşım
Pre REC,25p sinema modu
Üstün ses
Yaratıcı seçenekler
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: