Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni,Samsung'un ilk pico projektörü SP-H03 duyurdu


Seul-18 Haziran 2010 - Samsung Electronics Co, dijital medya ve dijital iletişim teknolojileri alanında dünya lideri,bugün,aydınlık,uygun fiyatlı, taşınabilir ve güçlü bir projektör getirerek her yerde profesyonel sunulduğu ilk pico projektör duyurdu.
SP-H03 halindeyken herhangi bir sanatçı ya da sunum için mükemmel bir çözümdür.Bir pil olarak sadece 210g veya 130g olmadan, cihazın daha hafiftir çok akıllı telefonları.Eko modunda en fazla iki saat sürer çıkarılabilir pili,bir çıkış veya uzatma kablosu için av olmadan sunum anlamına gelir.
Böyle bir kompakt,cep paket bile,SP-H03 hala güçlü sunumlar işleyebilir: 30-ANSI lümen pico projektör arasında parlak ve cihaz 9-80 inç ekranlarda daha parlak, daha net görüntü projeleri.SP-H03 bir konferans ya da evde bir HD film yada PowerPoint slayt gösterim sağlar.
1GB dahili hafıza ile,belge,video,fotoğraf ve müzik doğrudan SP-H03 üzerine yumuşak mümkün sunma deneyimi için yüklenebilir.Cihaz aynı zamanda bir MicroSD yuvası veya USB portu,boyutu anlam harici depolama destekler sunumlar için bir nesnedir.

AV in,USB,kompozit Micro SD kart ve sehpa.Bu bağlantı sayesinde,size net kitap,video kamera,fotoğraf makinesi ve akıllı telefon, herhangi bir boyutta ekranlarında Samsung'un görüntü kalitesi yaşamanıza olanak sağlar SP-H03 bağlayabilirsiniz.

Mobil çalışanlar için, satıcı ve hatta öğrenciler,SP-H03 daha iyi bir çözüm sunuyor:Sadece Projektörü, açmak için hafıza kartı ya da bilgisayar ve sunum ile bağlayın.

SP-H03 son derece taşınabilir olması."A uygun, taşınabilir,güçlü ve ucuz cihaz oluşturarak, Samsung bu pazarın üst liderliğini savunmak için hazırlanıyor.Şimdi Güney korede Mevcuttur.
http://www.samsung.com/sec/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: