Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Phase One bültenleri Capture One 5.1.2 Güncelleştirilmiş bir sürümünü yayımladı

Phase One güncelleştirilmiş bir sürümünü yayımladı onun Capture One 5,PRO ve DB RAW iş akışı yazılımı.
satın alınmasını takiben Microsoft Expression Media dijital varlık yönetimi yazılımı,sürüm 5.1.2 iki uygulama kullanıcıların albümleri,transfer derecelendirme ve önizleme Capture One dosyalar Expression Media kullanarak oluşturmasına izin arasındaki uyumluluğu artırır.Sürüm 5.1.2 de dijital destek Yaprak desteğini geliştirir ve RAW Yaprak Aptus-II 10R ve Olympus E-PL1 gibi ek kameralar için destek uzanır.

Güncelleştirme mevcut kullanıcılar için Capture Bir güncelleştirme özelliği, ulaşılabilir veya uygun bir ücretsiz 30 günlük deneme olarak.
Teklif etmek özgür Copy Capture Bir Expression Media kayıtlı sahiplerine, Medya ve Mediapro iView. Teklif etmek özgür Kopyalama Expression Media 2 yakalama Bir kayıtlı sahiplerine

KOPENHAG, 10 Haziran 2010-Dijital varlık yönetimi için Microsoft Expression Media yazılımının son alımla, Phase One uygulamaların uyumluluk geliştirmek için vererek Capture Bir ham çevirici ve resim editörü değişikliğinde için iki uygulama sahipleri:

Kolayca Capture One bir Expression Media katalog görüntüleri bir seçim ekleyin
Transfer rating ve sürükle bırakarak görüntüleri uygulamalar arasında renk etiketledi
Expression Media önceki görüntüleri One varsayılan render Capture kullanarak
Görüntülerini oluşturma Expression Media içinde arama yaparak bulunan bir Capture Bir albüm
Capture One 5.1.2 Yaprak Destek artırır ve Yeni Kamera Desteği ekler:
Yaprak için bu sürüm güncellemelerini firmware dijital destekliyor ve QuickLook ve Yaprak MOS için WIC destek ekler dosyaları. Capture One 5.1.2 de Yaprak Aptus-II 10R ve Olympus E-PL1 yanı sıra kamera Yaprak Aptus-II 10R için gergin destek için kamera dosyası desteği ekler.
Fiyatlandırma ve yer durumu
Capture One 5.1.2 üç versiyonu vardır:Capture One 5.1.2,Capture One 5.1.2 DB ve Capture One 5.1.2 PRO;her sürümü Çin için lokalize (basitleştirilmiş),Çekçe,İngilizce,Fransızca,Almanca,İtalyanca ,Japonca,Korece,İspanyolca ve İsveççe.

Capture One 5 PRO mevcut 399 USD ve 299 Euro download yoluyla Faz aracılığıyla One's Online Store olduğunu http://www.phaseone.com/store önde gelen profesyonel fotoğraf bayi ve dünya genelindeki. Capture One 5 kullanılabilir 129 USD ve 99 EUR içindir.

Capture One 5.1.2/5.1.2 PRO ücretsiz bir hizmettir sürümüdür mevcut Capture Bir 5.x/5.x PRO sahiplerine. Şu Capture One 4 PRO müşteriler Yakalama yükseltebilirsiniz Bir 5.1.2 PRO 99 YTL ve 69 Euro. Capture One 4 müşteriler Yakalama yükseltebilirsiniz Mevcut Bir 5.1.2 PRO 299 USD ve 199 Euro. Lütfen ziyaret Phase One's Online Store diğer yükseltme seçenekleri ve ücretsiz deneme için.
Ayrıca, Phase One Haziran 2010 ayı boyunca özel bir teklif yapıyor:
Tüm Microsoft Expression Media 2 sahipleri,ücretsiz alabilirsiniz
Haziran'a kadar Phase One ham dönüştürücü,Capture One 5, tam işleyen versiyonu 30,2010
 http://www.phaseone.com/en/Software/Expression-%20Media-2/Special-offer.aspx%20
Tüm iView Media veya iView Mediapro sahiplerine ücretsiz alabilirsiniz
Haziran'a kadar Microsoft Expression Media 2 tam çalışan versiyonu 30,2010
http://www.blogger.com/%20http://www.phaseone.com/en/Software/Expression-Media-2/Special-%20%20offer.aspx%20

Tüm Capture One sahiplerine ücretsiz elde etmiş olursunuz, tam çalışma
Haziran'a kadar Microsoft Expression Media 2 sürümünü 30,2010
http://www.phaseone.com/Phase%20One/Try-and-buy/Online-Store/XM.aspx
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: