Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Canon PowerShot SD4000 Digital ELPH fotoğraf makinesi

Yeni Canon PowerShot SD4000 IS Digital ELPH nokta-çek kamera,kırmızı,siyah veya gümüş renk,düşük ışık fotoğraflar yakalamak için bir CMOS sensör ve parlak f/2.0 lens ile Canon'un yüksek duyarlıklı sistemine sahiptir.10 megapiksel PowerShot SD4000 Digital ELPH kamera da SDXC hafıza kartı ve depolama 2 terabayt için destek yüksek tanımlı film çekimi,3.0-inç geniş açı(28mm eşdeğeri)geniş ekran LCD,3.8x optik görüntü sabitleme zoom sunuyor ve Eye-Fi hafıza kartı bağlantı.
Minyatür ve balık-gözü etkileri ile yeni çekim modu içinden yeni Powershot faydaları ve konuyu gülümsüyor.otomatik olarak fotoğraf çeker Smart Shutter teknolojisi.PowerShot SD4000 da saniyede 8,4 kare herhangi PowerShot Digital ELPH kameranın hızlı hızlı çekim hızı sunuyor IS.
HD film ile Creative alın
Yeni PowerShot SD4000 içinde HD Movie özelliğinin yanı sıra bir a-herkes için olmalı bu kamera kılan en seçkin özellikleri biridir.Bu iki amaçlı kamera kullanıcılarına yaratıcı video kaydetmek için,bir unutulmaz anları yakalamak için yardım sağlar.Kullanıcılar ayrıca,Renk Değiştirme ve Renk Atama seçenekleri oluşan My Color işlevini kullanarak HD film görüntüleri ile daha eğlenceli olabilir. Buna ek olarak,video içeriği kolayca kameradan USB bağlantısı üzerinden ve indirilen kolayca HDTV bir HDMI çıkış bağlantısı ile oynatılabilir.

Bir Başka Özellik.

Ek bir avantaj olarak,yeni Canon PowerShot SD4000 kullanıcılar çok yüksek bir kare hızında video kaydetmenize olanak sağlayan yeni Super Slow Motion film işlevi vardır,yavaş hareket normal hızda oynatılır görünümünü sahip IS.Super Slow Motion film işlevi 240 kare(fps) ikinci,ve bir konu yakalar sonra tekrar 30 kare/saniye görüntüleri çalış,film her an sağlayan mükemmel görüntü kalitesini korur. DAHA FAZLA
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: