Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Video olmadan YouTube Music Muziic Player Dowland

Muziic akışı yapmanızı sağlar neredeyse herhangi şarkı ya da müzik video on-demand,internet radyo istasyonları yüzlerce melodi ve bilgisayarınızdan müzik ve video dosyalarını oynatmak -% 100 ücretsiz ve yasal.Hatta çalma YouTube videoları birleştirerek inşa edebilirsiniz,yerel medya dosyaları ve diğer tabanlı hizmetlerden Muziic,Müzik için "web kullanıcısı ilk" YouTube oluşturan YouTube API geniş anlamda kullanılmıştır.

Son yıllarda,YouTube istek üzerine müzik ve videolar için popüler bir kaynak haline gelmiştir.Onun özgür,toplum odaklı yaklaşım dünyadaki müzik tutkunları için cazip bir servis yapın.

Arama çubuğuna Muziic Player yazmanız yeterlidir şarkı veya sanatçı adını kullanın.Muziic sonra arar ve en alakalı sonuçları döndürür dünyanın en büyük müzik veri tabanı-YouTube.While geleneksel medya oynatıcıları sadece almak ve kendi koleksiyonundan müzik çalmak,izin Muziic Oyuncu doğrudan, tüm favori şarkıların akışı% 100 ücretsiz ve yasal.Muziic Encoder YouTube yeni bir level.With ses getiriyor MuziicKendi müzik kanalı başlama ve yükleme MP3's bu kadar kolay olmamıştı!.Basitçe sürükleyin ve bırakın Muziic Encoder ve tuşuna basın veya göz MP3 ses dosyalarını "Encode". Bu kadar basit! Muziic Encoder hızlı ve verimli çalışır.
Muziic için Dijital Müzik geleceği.
Şirket Bilgileri
Şubat 25, 2009 başlatılan Muziic on-demand müzik kaynağından ücretsiz aramak ve YouTube kullanıcı deneyimi müziğin daha fazla yönelik isteyen internet kullanıcılarının taleplerini yerine getirir.
piyasaya bir ay içinde, Muziic, CBS News, Huffington Post ve kullanıcı dostu arayüzü ve yenilikçi bir yaklaşım için daha fazla - kazanç övgü CNET,Wired, CNN yer aldı.
SysReq: windowsicon Windows XP / Vista | costicon Freeware | cdicon Download : MuziicSetup |8.53MB
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: