Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Mikrop ve Virüsleri Yok Eden NanoTeknoloji

Kuş gribi, domuz gribi ve bunun gibi birçok hastalığa yol açan virüs ve bakterilere karşı su ve sabun etkisiz kalıyor.
Bu mükemmel icadın sahip olduğu açık mavi renkli ultraviyole ışınlar ile eşyalarınızın üzerindeki tüm bakteri,virüs ve mikropları %99,99 oranında temizleyebileceksiniz.Ameliyathaneleri temizlemekte kullanılan nano ultraviyole ışınlar bu yeni icad ile artık taşınabilir duruma geldi!Su ve sabun her bakteri ve virüsü öldüremiyor, bazılarını öldürse bile cep telefonunuzu ya da klavyenizi bunlarla yıkayamıyordunuz.İşte Nano UV Temizleyici bu sorunları tam olarak çözmek için üretilmiş..
Nano UV Temizleyici’nin yaptığı şey su ve sabun gibi bakteri ve virüsleri sadece o ortamdan alıp başka yere götürmek değil,direk olarak bu organizmaların DNA yapısını bozarak onları işlevsizleştirmek.
Kullanım Alanları:
• Bebek biberonları,emzikler,diş halkaları,tüm plastik ve bez oyuncaklar,seyahatte ortak kullanılan bebek bezi değişim masaları gibi tüm yüzeylerin dezenfeksiyonunda(mikropların yok edilmesinde)güvenle kullanabilirsiniz.
• Biberonları veya sulukları her zaman kaynatma şansına sahip olmayabilirsiniz.Dezenfeksiyon için yapmanız gereken sadece Nano Ultraviyole ışıkla 10 saniye taramak.
• Kişisel hijyenin ön plana çıktığı her alanda 10 saniyelik bir uygulama sonucunda daha güvende olacaksınız.
• Dokunmaktan,haklı olarak rahatsız olduğunuz TV kumandaları,kapı kolları,bataryalar,klozet kapakları,klavyeler,manikür-pedikür aletleri, makyaj malzemeleri,telefon ahizeleri,cep telefonları,uçak içi koltuk arkası masaları,seyahat sırasında ortak kullanılan kulaklıklar gibi sayısız yüzeyde güvenle kullanabilirsiniz.
• Pişirilmeden tüketilen yeşil sebze ve meyveleri mevcut olan mikroorganizmalardan çok kısa sürede ve masrafsız olarak temizleyebilirsiniz.Bu işlem esnasında gıdalara hiçbir zarar vermezsiniz.
• Kronik hastalığı olan yaşlı ve çocukların ortamlarının sterilizasyonunda güvenle kullanabilirsiniz..

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: