Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Korteks HDTT-5000 Dijital Depolama Aygıtı Turntable Controller DJs

The Korteks HDTT-5000 MP3 çalar, CD-Rom sürücüleri, taşınabilir sabit diskler,vb denetleyicisi bilgisayarlardan DJs liberates gibi dijital depolama aygıtları için bir pikap denetleyicisiyse, CD çalar, pikap ve diğer dış ses dişli ve DJ'ler erişim ve müzik manipüle sağlar kendi MP3 çalarlar,sabit diskler,vb bir iç DSP efektleri işlemci ve diğer etkileri panning gecikme,filtre sağlar sağdan.Kesintisiz ses loop, pitch kontrol ve çizilmeye tekerlek de yer veriliyor. Büyük, kapsamlı görsel görüntüleme ve sağlam tasarım yapmak HDTT-5000 bugünün dijital, mobil DJ gerçek bir değer.
Note! Apple iPod cihazlar şu anda desteklenmiyor. Windows Dalga ve standart MP3 biçimleri.
Birden fazla depolama üniteleri için • Destek
HDTT-5000 birden fazla kitle müzik dosyaları çeşitli biçimlerde depolama cihazları erişebilirsiniz. Dört USB-tip A bağlantı noktası MP3 çalarlar, taşınabilir sabit diskler ve hatta CD-Rom aygıtları ses CD'si desteği için destek.
DSP Efektler Motoru Dahili DSP efektleri motoru etkileri sıfırdan, filtre, gecikme ve panning sağlar.
Scratch Wheel Büyük bir karalama tekerlek cuing aracılığıyla vb kontrolü ve ses düzenleme tırmalamak sunar
Pitch Control Yüksek hassasiyetli 100mm pitch kontrol, 8, 12 ve% 0.05 artışlarla% 24 Saha aralıkları 4 sağlar.
Kapsamlı Ekran ve Dosyalama Büyük ekran yanı sıra sezgisel müzik dosyalama veritabanı sistemi birimin parametrelerine erişim sağlar.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: