Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Süpürrr Filmi PDW-700 ile çekildi

Çekimlerine Temmuz 2009'da başlanan ve tamamı PDW-700 ile çekilen "Süpürrr" de, Cem Kılıç, Ufuk Özkan, Jess Molho, Cenk Tunalı, Başak Parlak, Kemal Pekser ve Ruhi Yapıcı'nın yanı sıra deneyimli oyuncular Sümer Tilmaç ve Oya Aydoğan da rol alıyorlar. Genç, yetenekli ve deneyimli oyuncuları bir araya getiren "Süpürrr" adlı "sportif komedi" filminin yönetmeni ise Yeşim Sezgin.
Türkiye'de çok bilinmeyen bir spor olan Curling, yer alıyor de ilk kez bir film. Filmin hayata geçmesinde bu Sporun tanınırlığının artırılmasını isteyen Buz Pateni Federasyonu'nun da desteği büyük. "Süpürrr" ün çekimleri İzmit'te kurulan Türkiye'nin ilk resmi, 16 Ağustos'da tamamlandı sahasında Curling.
Tüm oyuncularının profesyonel olarak Curling eğitimi aldığı film için bu Sporun Curling malzemeleri de yurt dışından getirtildi. Filmde yer alan 8 ayrı hayali Curling takımı için ise özel Formalar ve flamalar da hazırlandı. Bir bayan takımını da içinde barındıran karşılaşmalarda sanal bir şampiyona ortamı Yaratıldı.

Filmin çevrimdışı ve çevrimiçi kurgusu Final Cut ile yapılıyor. XDCAM'in hızlı veri transferi ve Klasörler halinde kayıt yapması sayesinde, kurguda daha hızlı bir iş akışı sağlıyor.
Film 18 Aralık 2009 tarihinde gösterime girecek
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: