Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Blu-ray Disc teknolojisi VAIO NS ve CS modelleri tanıttı


Bu yeni birimleri ile,Sony artık tüketiciler,"çok konak-medya PC seçenekler arasından seçim sunuyor Mike Abary,Sony Electronics VAIO ürün pazarlama kıdemli başkan yardımcısı."Ve yaklaşık 1.000 $ NS modeli için bir başlangıç fiyatı ile,onların bilgisayarlarda HD eğlence deneyimi için yeni bir seyirci bekliyoruz."VAIO NS dizüstü,isteğe bağlı bir Blu-ray Disk-ki HD içerik izleme için ideal ROM sürücüsü özellikleri.Okumak Ayrıca DVD ve CD eklendi kolaylık vardır/işlevleri yazın.

PC'nin 15.4 inç(çapraz)ve geniş ekran ölçülen bulunuyor Sony'nin kendi XBRITE-keskin detaylar ve canlı renkler için ECO LCD teknolojisi.
NS modeli kolayca müzik,film ve İnternet erişir.Entegre A/V modu,kolayca ulaşabilirsiniz dokuz programları,bir favori web sitesi gibi,bir yerden seçip sağlayarak eğlence koyarak bir özel menü özellikleri.
Intel Core 2 Duo işlemci, büyük RAM ve geniş depolama Ambalaj,NS dizüstü araçları günlük bilgisayar kullanımı için gerekli ile donatılmıştır.
Ise Blu-ray Disc modeli hakkında 1.000$ için gidecek üç renk Available-Akşam karanlığında mavi,beyaz ipek ve granit gümüş-NS VAIO dizüstü yaklaşık 650 $ başlayacaktır.

VAIO CS defter dört parlak renkler-Sangria yılında,kozmopolit mevcuttur güvercin ve siyah.Standart bir siyah mat da mevcuttur.
Birimi 14.1-inç geniş ekran ve XBRITE-ECO LCD teknolojisi keskin görüntüler ile donatılmıştır.Isteğe bağlı bir Blu-ray Disc-ROM sürücüsü,CS modeli ile Eşleşmiş HD eğlence izlemek için idealdir-git.
Onun anlık A/V modu kolaylıkla eğlence başlaması sağlar.Film izlerken doğrudan, müzik,ya da bir tuşa dokunarak fotoğrafları inceleyen oynamaya gidin.A A/V slayt kontrol da dahili bütün fonksiyonlarını kontrol etmenizi sağlar(geri sarma,hızlı duraklatmak play-forward,çıkarma,tek dokunuşlu kolay vb)tüm dur.

PC'nin benzersiz yapılandırılmış klavye tuşları arasındaki boşluk ile tasarlamış,rahat bir yazma deneyimi için.Bir özel klavye font eğlenceli bir dokunuş katıyor.Birim de A12-o PC avuç içi dayanağının altında dışarı çalış renkli LED ışık gösterisi halinde müzik çevirir sesi müzik analisti vardır.Bu yüksek hız performansı ve enerji için güç bol ile isteğe bağlı Intel Centrino 2 işlemci teknolojisi uzaktan bilgisayar için verimli tasarım tarafından desteklenmektedir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: