Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sennheiser’dan Yeni Verici ve Kablosuz Sistem Yazılımı

Sennheiser, kamera alıcısı,el vericisi,vücut vericisi içeren ENG uygulamalarına yönelik 2000 serisi ürünlerine şimdi de SKP 2000 fişli vericisini ekledi.Kablolu bir mikrofonun bazen kablosuz özelliğe sahip olması gerektiği her yerde kullanılabiliyor. XLR kablosu yerine doğrudan mikrofona takılabiliyor. SKP 2000 48 Voltluk fantom güç özelliğine sahip, ve tüm kondansatörlü ve dinamik mikrofonlarla birlikte kullanılabiliyor.
ENG uygulamalarını mükemmel şekilde tamamlayan uyarlamalı ikili kamera alıcısı EK 2000, kamera kablosunu ikicni bir anten olarak kullandığı için sinyal alımı daha da güvenilir hale geliyor. Alıcı, diğer taraftaki vericiyi düzenlemek için de kullanılabiliyor. Vericinin frekansı, kanal adı, alçak kesim frekansı ve hassasiyet değeri, alıcıda saklanıyor ve kızılötesi arayüz yoluyla vericiye kolayca ve hızla gönderilebiliyor. İkili sinyal alıcısı, bir mandallı veya kafa mikrofonu ile, SKM 2000 el vericisi veya SK 2000 vücut vericiyle birlikte de kullanılabiliyor.
Sennheiser’ın “Wireless Systems Manager”yazılımının yeni bir sürümü, ses uzmanlarının mikrofon ve monitör sistemleriyle çalışmalarını daha da kolaylaştırıyor. Firma, IBC 2009’da denetim yazılımının 3.2 sürümünü tanıttı.
Çok sayıda kablosuz mikrofon ve kablosuz takip sistemi içeren yayın stüdyolarında ve büyük gösterilerde, ses mühendisleri için bir denetim yazılımıyla çalışmak gerekiyor.Bu yazılımla cihazlar önceden programlanabiliyor, boş radyo kanalları bulunabiliyor,sinyal alım sorunlarının nerelerde olabileceği görülebiliyor,ve tüm verici ve alıcı parametreleri bilgisayarda canlı olarak görüntülenebiliyor.

Kasım ayında piyasaya sürülecek olan yeni 3.2 sürümünü Sennheiser müşterileri ücretsiz olarak indirebilecekler. Bu yazılım, altı adede kadar konumlu ağlar oluşturmayı mümkün kılıyor. Bu, özellikle yayın stüdyosundaki uygulamalar ve monitörle FOH masaları arasındaki haberleşme için çok avantajlı. Yeni Sennheiser Wireless Systems Manager, MacOS 10.4 ve üzeri işletim sistemli Intel Mac bilgisayarlarda da çalışıyor.
Wireless Systems Manager ile bir yayın kanalı için tüm ayarlar, cihazın kendisi yerine dizüstü bilgisayarda yapılabiliyor. Ses veya RF mühendisi, bürosunda otururken veya ekip otobüsündeyken ayarları önceden çevrim dışı olarak düzenleyebiliyor. Çalışma yerinde mikrofon alıcıları ve monitör vericileri bir Ethernet anahtarıyla kolayca bağlanabiliyor ve veri aktarımı yapılabiliyor.
Wireless Systems Manager, bağlı bir alıcı yoluyla etkinlik yerindeki frekans spektrumunu otomatik olarak tarıyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: