Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC Birleşik Blu-ray Disk ve HDD Kaydedici SR-HD1550 ve Sr-HD1250


JVC'nin Çoklu dosya kayıt formatlarını destekleyen SD kart yuvalı SR-HD Blu-ray ve HDD Birleşik kayıt cihazı, profesyonel alanda bir ilk.Hem Blu-ray Disk(HD)hem de DVD'yi (SD)destekleyen bu yeni ürün,SDHC,i.LINK(HDV/DV),USB 2.0,HDMI,RS-232C ve kızılötesi uzaktan arayüzleriyle donatıldı. Kullanıcılar,kamera içeriğini Blu-ray Disk/DVD üzerine kolayca ve hızla aktararak, müşterilere hızlı Dağıtımı kolaylaştırıyor.
Cihaz,JVC GY-HM100/700 kamera,i.LINK yoluyla HDV/DV Kameralar,ve AVCHD veya MPEG-2 uyumlu kameralar üzerinde kaydedilmiş çekimleri destekliyor.Diske yakma işlevi basitleştirilen kaydedici,bir bilgisayar olmadan bile kolay kurgu olanakları sunuyor.

Blu-ray Diskler menü ile BDMV formatı kullanılarak hazırlanabiliyor;BDAV Diskler de İstenirse yaratılıp çoğaltılabiliyor.
Modeller yüksek kapasiteli çift katmanlı 50GB Blu-ray disklerle de uyumlu oldukları için,tek bir diske 24 saate kadar(AE modu)En Yüksek Tanımlı görüntüler kaydedilebiliyor.Düşük fiyatlı LTH Diskler üzerine de kayıt destekleniyor.

Her iki modelle de gösterim diskleri veya oynatımı otomatik olarak Tekrarlayan Diskler oluşturmak gibi profesyonel uygulamalar için disk yaratımı gerçekleştirilebiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: