Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

HDTV için Aktif Panjur 3D Teknolojisi

Sony ve Panasonic yeni denilen"aktif çekim"yüksek çözünürlüklü TV'lerde 3D deneyimi üretmek için yeni bir teknoloji duyurdular.İlk modeller geç 2009 ya da erken 2010 yılında piyasaya sunulması bekleniyor
Sinema 3D için daha yeni bir süreç özel bir ekran ve polarize gözlük kullanır.Sağ ve sol göz için görüntü olarak bu sistemin hızla ve alternated olan gözlük her göz için uygun görüntü almak.Benzer bir tekniğin şimdi tanıtıldı.High Definition Japonya Güney Kore ve Hyundai LG Electronics LCD televizyonlar.Sistemi,X olarak bilinen-Pol,ve video ve hatta tek yatay çizgiler içinde farklı resim projeleri polarize camlar tüm dışarı görüntüleyici için sıralayabilirsiniz.
LG Electronics,47LH50 3D LCD TV
Şu anda Sony ve Panasonic bir"aktif çekim"yüksek çözünürlüklü plazma ve tekniği tanıttı,LCD TV'ler. Görüntüleyici hala polarize gözlük ama sahip camlar,TV sinyalleri senkronize etkin panjurlar LCD var bu sistemde.Panjurlar hızla sağ blok ve dönüşümlü böylece her gözün doğru görüntü aldığı göz bakıldı bıraktı.
Yeni sistem her gözün X ise video tüm satırları,-Pol her gözün gördüğü etkin çekim teknolojisi çünkü X daha yüksek çözünürlük-Pol verir görür sadece yarım satır.
Sağ ve sol gözler 1920 X ile kaydedilen görüntüler için ayrı 1.080 Full-HD kalitesi ve dönüşümlü yüksek hızda oynadı.Açık ve sağa yakın ve senkronizasyon içinde değişen görüntülerle lensler sol zamanlı özel LCD gözlük aracılığıyla bu görüntüleri izleyerek, izleyiciye heyecan verici 3D gerçekçilik için tedavi edilir.
Panasonic yöneticisi Peter Fannon yeni yüksek çözünürlüklü 3 boyutlu televizyonlar izleyicilere sadece orada değil, varlık TV izlerken de benzer bir deneyim verecektir "dedi.
Panasonic bu yıl,Sony'nin sürümü ile piyasada daha sonra gelen bazı Full HD 3D modelleri serbest olacaktır. Yeni TV'lerin Alıcılar da 3D-uyumlu Blu-ray disk oynatıcılar gerekir.Gözlük TV setleri ile birlikte olacak.

Daha fazla bilgi:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: