Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

İnce Akıllı Ucuz ve Tasarruflu En iyi Televizyon Az Enerji Tüketecek

En iyi televizyon az enerji tüketecek,kaliteli görüntüye sahip olacak,ince ölçüleriyle yer kaplamayacak,diğer cihazlarla konuşacak her yerden içerik alacak ve istediğiniz tüm geniş olanaklara sahip olacak!Avrupa'da 30 milyon hanede HD uyumlu ince ekran televizyon kullanılıyor.Evlerin salonlarında LCD ve plazma önde. Türkiye'de evlerdeki oran henüz yüzde 20'lerde.Mutfak ve yatak odasında hâlâ tüplü televizyon kullanılıyor.

TELEVİZYON VE DİJİTAL KUTU
Türkiye'de televizyon yayınların en önemli taşıyıcısı hâlâ karasal ve uydu antenleri.Dijital kutular yayınların şifrelenmesi için kullanlıyor.Ancak bu kutular hâlâ HD uyumlu değil.Dijital karasal yayın için hâlâ testler devam ediyor.İnternet televizyonu için internet bağlantısı ve servislerin hazır olması bekleniyor.

Kaliteli Görüntü:İlmek ilmek dokunan halı gibi her santimetrekaresinde daha çok ilmek olacak.Yani piksel sayısı yüksek olacak.Bunun da ölçüsü Full HD,yani 1080X1920 olacak Doğadaki renklere yakın olması için yüksek kontras oranına sahip olacak.Hareketler Kesilmesin: Futbol maçı veya hareketli fim sahneleri için 100 Hz veya üstü televizyonlar görüntü kalitesini biraz daha artıracaktır.Pahalı Olmasın: Kampanyalarla artık 1000 TL'ye HD desteği olmayan 106 ekran LCD TV bulmak mümkün.Birçok özelliği olan 106 ekran LED TV 4000 TL,106 ekran LCD TV 2000 TL civarında.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: