Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

HDTV'ler bitecek mi?

HDTV'nin modası geçiyor; şimdi yeni moda 3 boyutlu HDTV. İşte bilmeniz gerekenler...Bir HDTV, Blu-ray oynatıcı ve A\V Reciever almaya hazırlanıyorsanız bir durun! 3D HDTV ve Blu-ray geliyor!
Gerçekten de önemli bir gelişme mi? Evet öyle, bu teknoloji televizyonu kökten değiştirecek. İnternet karşısında kendisini yenileyemeyen, ondan kopya çekmek zorunda kalan televizyona, belki doğrudan yeni bir içerik kaymayacak. Ancak seyir tecrübesi değişecek, bir heyecan uyandıracak ve bu heyecan da yeni ve yaratıcı çalışmalar için itici güç oluşturabilir.
James Cameron'un Avatar filmi iki lensli bir kamera tarafından çekildi. Bu sayede insan gözünün gördüğüne benzer görüntüler elde edildi. 2011 yılındaki yüksek çözünürlüklü kameraların da böyle bir çift lensli sistem kullanması bekleniyor. Geçtiğimiz ay da Fujifilm'den ilk 3D fotoğraf makinesinin haberini yapmıştık. Bu fotoğraf makinesinin de iki lensi vardı.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: