Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Gerçek kablosuz özgürlük (Razer Mamba Melez Mouse)

Razer Mamba melez bir sistem ile oyun oynama notu kablosuz teknolojisi özellikleri kablolu sohbet sağlar / kablosuz işlevselliği. Bir endüstri 1ms oy oranı lider ile birleştiğinde, her iki ve kablosunu kapatmak en hızlı performans faredir. Gerçek kablosuz özgürlük, lag-free hız ve ergonomik konfor sunan Razer Mamba kendi başına bir lig bulunmaktadır.

Oyun-Grade Kablosuz Teknoloji
Razer Mamba Oyun notu kablosuz teknolojisi ise en yüksek oyun standartlarını dizginleri sizi özgür için tasarlanmıştır. Onun yetenek 1ms bir aralıklarla polled için veri ile PC'ye gönderilir de frekans en üst düzeye çıkarıyor. Bu aynı zamanda ilk komut bile siz ve rakibiniz aynı anda tepki çalıştırılmaktadır anlamına gelir.
Çift Mod Kablolu / Kablosuz İşlevsellik
Razer Mamba ikili mod kablolu / kablosuz işlevselliği size kablosuz özgürlük ve kablolu oyun çılgınlık arasında şarj etmek için sıfır kesinti ile geçiş sağlar. , USB kablosu ile Razer Mamba ™ bağlayarak, bir kablolu fare dönüşüyorsa - modundayken kablolu oyun sonra pil olarak batarya ömrü kaygılardan da tahsil edilir serbest bırakılan
Razer Synapse ™ onboard memory
Ile Razer Synapse ™ onboard hafıza, Razer Mamba yükseltilmiş Farenizi yazılım için ihtiyaç duymadan daha uzun profilleri ve makro dizeleri saklamak için sağlar. Şimdi, herhangi bir turnuva veya LAN parti için, herhangi bir yazılım uğraşmadan özel fare ayarları alabilir.

Şarj Dock
Razer Mamba ™ ile Birlikte aynı zamanda kablosuz alıcı birimi olarak hareket eder kendi şarj dock "tur.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: