Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Flip MinoHD Kamera, 60 Dakika

Dünyanın en küçük HD Video Kameralar
Flip MinoHD Cebinizdeki HD video gücü koyar. Flip MinoHD tüm imza Flip Video sunuyor love you-şık tasarım, basit kullanıcı arayüzü, flip-out USB kol, dahili şarj edilebilir Li-ion pil, dahili düzenleme ve paylaşım yazılımı, anlık yüklenenler de YouTube ve MySpace için artı şaşırtıcı net özellikleri , net HD kalitesinde video. Sadece 3,3 ons ağırlığında ve her cebe ya da çantaya, süper küçük Flip MinoHD sığar herhangi bir yere gitmek HD yaşam yakalama sağlayan ince, şık tasarım featuring.
Flip MinoHD Highlights Stunning HD Video
Flip MinoHD dünyanın en küçük HD video kameradır. Ancak, bu durumda, küçük boyutlarda yüksek kalitede dönüştürüyor. Flip MinoHD canlı HD 720p (1280 x 720, 16:9 geniş ekran) herhangi bir HDTV zevk olabilir video üretir. Flip kameralar yüksek bir itibar kaliteli video kazandık ve MinoHD HD teknolojisi en son birlikte imza Flip kalitesini birleştirir. Dahili hafıza ve onun 4 GB, düşük ışıklı ortamlarda bile parlak HD video bir saat çekmenizi sağlar. Plus, premier AAC ses videolarınızı her zamankinden daha net ses anlamına gelir.
Güç HD cebinizde
Flip MinoHD bu yaptığınız aynı özellikleri sunar Flip Mino büyük bir isabet. Sadece 3,3 ons ağırlığındaki, Flip MinoHD gerçekten cebinize HD video gücü koyar portatif tasarım süper, süper şık özellikleri.
Bu taşınabilirlik neredeyse her yere gitmek HD video kayıt: Bir sabah zammı, park, bir gece yarısı partide tembel bir öğleden sonra ve arasında her şeyi sağlar. Diğer Flip video kamera gibi, MinoHD tek tuşla kayıt ile daha kolay ve daha eğlenceli hale zamankinden HD çekmek için kaliteli video basit bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Ve kaydetmek yeterlidir güç ve saniyede HD video yakalama olacak. Zamanı geldiğinde düzenlemek veya videoları paylaşmak, USB kolunu çevirin ve herhangi bir Mac veya PC için yayından bağlanmak FlipShare yazılımı yerleşik.
Built-FlipShare Yazılımı
MinoHD FlipShare, Flip Video's yeni video-paylaşım çözümü ile donatılmış olarak geliyor. FlipShare ile:
  • Kaydet ve Organize: Bilgisayarınızda dikkat videoları ne zaman isterseniz, ve kendi klasörleri veya videolar, organize etmek için sadece otomatik tarih damgası sistemi kullanarak oluşturabilirsiniz.
  • Online yayınlayın: E yükle YouTube, MySpace ve diğer birçok web siteleri, tüm bir düğmeyi tıklayarak anında. Bu çevrimiçi yayınlamak kolay hiç's!
  • E-posta Videolar: Özel, sizin video gönder ve geniş bir ürün yelpazesine seçin mesajınızı kişiselleştirmek için tebrik kartları dahil. Aslında, Flip, büyük dosyaları (yerine), ailesi ve arkadaşları için, hatta video paylaşmak kolaylaşıyor daha videonuzu bir bağlantı e-posta izin verir.
  • Değiştir ve Filmler oluşturun: Bireysel klipleri düzenlemek ve özel film - tamamlamak en sevdiğiniz müzik yaratmak. FlipShare bile videolarınızı anlık görüntülerini çekmelerine olanak tanıyor.
Flip MinoHD highlightsMinoHD Genel Bakış:
  • Sadece 3,3 ons ağırlığındaki, MinoHD dünyanın en küçük HD video kameradır
  • Süper ince, süper şık tasarım her cebe ya da çantaya sığar
  • Basit kullanıcı arayüzü, HD video daha kolay ve daha eğlenceli zamankinden daha yapma dokunma kayıt ve dijital zoom tek özellikleri
  • HD tutar 60 dakika-dahili hafıza 4 GB kalite video; hiçbir bant veya ek hafıza kartları gerekli
  • Uygun flip-out bilgisayarınıza doğrudan USB kol fişler inşa başlatmak için-FlipShare içindeTM yazılım
  • Built-FlipShare yazılım, YouTube ve MySpace gibi paylaşım sitelerine özel film, hala video fotoğraf çekimi, ve hatta video yükleme yapmak bireysel klipleri düzenlemek kolay e-posta videolar sağlar
  • Dahili Li-USB-kola inşa yoluyla ion pil şarj sırasında bilgisayarınıza takılı konum
  • Üretir inanılmaz HD 720p saniyede 30 kare (1280 x 720 çözünürlük; 16:9 geniş ekran) video size HDTV keyfini yapabileceksiniz
  • Records yüksek kaliteli H.264 videoları en video ile çalışacak uygulamalar çalarken, Windows Media Player, QuickTime Player ve iTunes gibi
  • Dahil bağlantı kablosu ile birlikte TV anında Doğum Watch videos
  • Sohbet çalma, duraklatma, hızlı ileri, yakınlaştırma, geri sarma ve fonksiyonlar silme.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: