Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

VANGUARD Tracker PT-28(Tripod)

Pro fotoğraf ekipmanı için özel olarak üretilmiş bir üçayak.

Amatör kullanıcıların ihtiyaçları ve yatırımlarıyla profesyonellerinkiler çok farklılık gösterebilir. Bu bağlamda profesyonel sınıf için üretilen Vanguard Tracker PT-28'in kutusundan montaj kafası çıkmaması bizi şaşırtmadı. Zira yer tutuşundan genel yapısı ve malzeme kalitesine kadar "ağır ağabeyleri" hedeflediğini belli ediyor.

Pro fotoğraf ekipmanı için özel olarak üretilmiş bu üçayakta emniyete çok önem verilmiş. Ayaklarda bulunan özel kilit sistemi olası kazaların önüne geçerken, farklı zeminlere göre ayakların bağımsız bir açıyla sabitlenmesine imkan sağlıyor. Ayrıca üst kısımlarda bulunan özel yapıdaki tutamaç süngerleri de gerektiğinde üçayağı titretmeden desteklemeniz için düşünülmüş.

Vanguard, PT-28 için (örneğin Vanguard Ball Head 300) özellikle Ball Head denilen ve plastik bir küre üzerinde hareket eden yeni bir kafa yapısını tavsiye ediyorsa da, klasik Pan Head denilen (örneğin Vanguard PH-55) kafalar da ürüne mükemmel bir uyum sağlıyor
TEKNİK DETAY TABLOSU
Gövde materyaliSertleştirilmiş Magnezyum
Uzayabilir ayak sayısı2
Kapalı boyutlar620 mm
Açık boyutlar1610 mm
Ağırlık2.31 kg
DiğerAyaklarda kilit, ters çevrilebilir merkezi kolon.

Sonuç: Vanguard Tracker PT-28'demerkezi kolon kısmının, makro fotoğrafçılık için ters çevirebildiğini ve üründe kolay taşınması için askı bulunduğunu da ekleyelim.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: