Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

iPhone: Pil Ömrü,Isınma Sorunu üzerine..

BATTERY :infoteknoloji.blogspot.com Bir telefon bu kadar popüler olunca mecburen hataları da daha çok dikkat çekiyor. Daha önce ısınma sorunu ile ilgili gündeme gelen iphone'nun bir sonraki dosyası pil ömrü üzerine. Tabii pil ömrünün uzun olması için yapabilecekleriniz de bu yazıya dahil.

Pil ömrünün önceki modellere (2G, 3G) göre daha uzun olması beklenen 3Gs, herkesi olmasa da bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Apple'ın destek forumlarında şu ve şu örneklerdeki gibi çeşitli şikayetler var ve bu şikayetler aynı sorunu yaşayan diğer kullanıcılar tarafından da destekleniyor.
Henüz Apple tarafından bir açıklama yapılmasa da bu problemin donanım değil yazılım kaynaklı olduğu ve iPhone 3.1 güncellenmesiyle problemin ortadan kalkacağı söylentiler arasında.

iponebatteris:infoteknoloji.blogspot.comGelelim iPhone'unuzun pil ömrünü uzatmak için yapmanız gerekenlere, kaynak Apple'ın kendi destek sayfası:

1. Harita ve pusula gibi yer tespitinden faydalanan uygulamaları mümkün olduğunca az kullanın
2. RSS, hava durumu, mail gibi kendi kendine veri indiren uygulamaları otomatik yerine manuel modda kullanın, otomatik veri indirmesine izin vermeyin. Aynı şekilde push mail kullanımını kapatın, otomatik yüklenen maillerinizi engelleyin.
3. Ekranı meşgul edecek oyunlar, veya yer belirleme özelliğini kullanan uygulamalar gibi 3. parti uygulamaları mümkün olduğunca azaltın.
4. Wi-Fi'ı sürekli kullanmıyorsanız kapatın.
5. Bluetooth'u sürekli kullanmıyorsanız kapatın
6. Telefonun çekmediği ya da az çektiği yerde uçak moduna geçin.
7. Ekran parlaklığını düşürün.
8. Equalizer'ı kapatın
9. 3G'yi kapatın

Bunları yaptığınızda pil ömrünün artacağı kesin, ama bu şekilde ne kadar eğlenceli bir kullanım deneyiminiz olur orası tartışılır.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: