Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

3D Dijital Kamera FujiFilm

FujiFilm, 3 boyutlu çekim yapabilen, amatör kullanıcılar için bile rahat bir çekim sunan, ince ve küçük tasarımlı dijital kamerasını satışa sunmaya hazırlanıyor.

Henüz resmi olarak açıklanmasa da, FujiFilm'in bu yeni makinasına ait özellikler gün yüzüne çıktı bile. FujiFilm'in bu kamerasında 3 boyutlu görüntüyü sağlamak için iki ayrı len kullanılmış. Aralarında biraz mesafe bırakılarak kullanılan bu lensler farklı açılardan aynı anda çekim yaparak 3 boyutlu görüntüyü sağlıyor.

çekilen görüntüleri görmek için 3D gözlüklere gerek kalmıyor. Bilgilere göre bu resimler iki yoldan görülebileccek. Birinci yöntem 8 inchlik LCD ekranı olan bir 3D dijital çerçeve kullanmak. İkinci yöntem ise şimdiye kadar hiç kullanılmamış bir yöntem: 3D baskı. Bu yönteme göre basılan fotoğrafların üzerine özel bir plastik katman basılacak ve bu katmanda 3D gözlük işlevi görerek resmin 3D olarak gözükmesini sağlayacak.

Büyük rağbet görmesi beklenen FujiFilm'in bu kamerası Eylül ayında 600$'dan satışa çıkacak.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: