Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

SONY PDW-HR1 Saha Kayıt Cihazı


Sony’nin genişleyen XDCAM HD422 Professional Disc sistemine şimdi de yüksek tanımlı saha kayıt cihazı PDW-HR1 modeli katılıyor. Bu mobil aygıt Sony’nin en yeni XDCAM HD422 optik kamerası için ideal bir ENG/EFP tamamlayıcı donanımı. MPEG IMX, DVCAM ve 4:2:0 HD 24P gibi eski formatları da destekliyor.

Bu kayıt cihazı bağımsız bir yukarı/aşağı çevirici, ve çok formatlı (1080i/720P) kayıt esnekliği, oynatım sırasında 1080i ile 720P arasında HD/SD çevrim ve çapraz çevrim sağlıyor. Standart bir özellik olarak 4:2:2 HD içerik için 24P (23.98) kayıt/oynatım yeteneği sayesinde sadece ENG/EFP için değil, HDCAM SR yapım iş akışında Sony CineAlta kameralarla çekilen içeriği kaydetmek için de uygun.

PDW-HR1 IT kullanımı için tasarlansa da, bir dizi görüntü ve ses arayüzü, HD-SDI giriş/çıkış, HDMI çıkış, SD-SDI giriş/çıkış, kompozit giriş/çıkış, Gigabit Ethernet, RS-422A denetimi ve opsiyonel i.LINK TS giriş/çıkış ile DVB-ASI çıkışı bağlantıları yoluyla diğer aygıtlarla kolay çalışma uyumu sağlıyor.

PDW-HR1’in kullanıcı arayüzü, “VTR tarzı” jog/shuttle çalışma düşünülerek tasarlanmış; ön panelden veya uzaktan kumanda biriminden denetlenebiliyor. Çapraz ölçülen izleme alanı 9 inç olan renkli bir LCD ekran ve dahili hoparlörler de var. Aygıt, pille ya da AC ve DC güç kaynakları kullanılarak çalıştırılabiliyor.

Kullanıcılar HD içeriği Sony’nin optik Professional Disc çift katmanlı 50GB modeli PFD50DLA’ya kaydedebiliyor. Bu belleğe 50Mbps hızda 95 dakika, 35Mbps hızda 150 dakika, ve 25Mbps hızda 200 dakika kayıt mümkün.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: