Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sennheiser G3 ew ENG Sistem..

Sennheiser G3 ew

G3 ew (evolution wireless) serisi ENG setleri, sağlam ve güvenilir donanımıyla muhabirlik ve söyleşiler için profesyonel teknoloji sunuyor. Her biri küçük boyutlu EK 100 G3 Diversity alıcı ile farklı vericilerin birleşiminden oluşan dört sistem, her uygulama için en uygun çözümü yaratıyor.

Adaptive Diversity
Bu ENG setlerinin en önemli yeniliği, kamera alıcısının Adaptive Diversity çalışması. Alıcının bağlantı kablosu, sinyal alımını daha da güvenilir kılmak için ikinci antenin işlevini üstleniyor.
Sorunsuz paket
ew 100 ENG G3 sistemi eksiksiz bir muhabirlik donanım takımı oluşturuyor. Kamera alıcısının yanında, takımda mandallı mikrofonlu bir vücut vericisi, kablolu dinamik mikrofonları pilli kondansatör mikrofonları kablosuza çevirmek için takılabilen bir verici, papuçlu bir montaj adaptörü ve kamera kabloları da var.

Kablosuz bir el mikrofonu tercih edenler için Set ew 135-p’nin dinamik el vericisindeki kardioid ses alım paterni, arkadan gelen gürültüyü etkin şekilde gideriyor.

ew 112-p ve ew 122-p takımları, Diversity kamera alıcıyla vücut vercisi ve mandalı mikrofonu birleştiriyor. 112-p G3 takımındaki tümyönlü ses alım paternli ME2, rüzgar ve patlama gürültüsüne özellikle duyarsız. Bu mikrofon kafa hareketlerini ve mikrofondan farklı mesafelerde değişen konuşmayı telafi ettiği için deneyimi az muhabirler için uygun. ew 122-p G3 takımındaki kardioid ses alım paternli ME 4 mandallı mikrofon, bir PA sisteminin de kullanıldığı mekan içi söyleşiler için ideal. Çevresel gürültüyü daha az alıyor ve geri dönüş sesine karşı daha az duyarlı.
sennheiser-ew100-ENG-G3Güvenilir RF teknolojisi
Muhabirlik uygulamaları için artık 42 MHz anahtarlamalı bantgenişliği üzerinde 1680 adede kadar anahtarlanabilir frekans kullanılabiliyor. Her biri 16 adede kadar önayarlı 20 kanal grubu, ve 6 adet daha kanal grubu 25KHz’lik adımlarla serbestçe programlanabiliyor. Önceki serilere göre ses frekans yanıtı ve ses hassasiyet ayar aralığı genişledi, bu nedenle ses üretimi ve kaynağa adaptasyon iyileşti. Verici ve alıcı için tüm ayarlar nokta matris ekranlarda açıkça görüntüleniyor. Vücut vericisi, el vericisi, takılabilir verici ve kamera alıcısı, Sennheiser’ın doldurulabilen pilleriyle de çalışabiliyor.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’I arayabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: