Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Maxell’den Yüksek Yoğunluklu Kayıt Çözümleri

Maxell Corporation of America,yüksek kapasiteli ve üstün resim kalitesi formatlarını depolayabilen yeni Maxell Professioanl Disc PD-50DL’yi tanıttı.Sony XDCAM ve profesyonel yayın optik disk sistemleriyle kullanım için geliştirilen Professional Disc PD-50DL,yüksek veri aktarım hızları ve uzun kayıt süresi sunuyor.
Mavi-mor lazerli yeni Maxell Professional Disc PD-50DL,çift katmanlı yapısıyla 50GB bellek kapasitesi sağlıyor.Kayıt alanının her yerde aynı kalınlığı,kayıt ve üzerine yazma dayanıklılığı,yayıncıların yüksek yoğunluklu kayıt için Professioanl Disc PD-50DL ortamına güvenmeleri için uygun.
Maxell’in Panasonic P2 kamera ve profesyonel katı halli P2 bellek kayıt sistemiyle kullanım için geliştirilen yeni Maxell P2 kartı,kamera kaydı,doğrusal olmayan kurgu ve veri iletimi için hızlı dosya tabanlı iş akışı sunuyor.Yeni Maxell P2 kartı,16GB,32GB ve 64GB olmak üzere üç farklı bellek kapasitesinde alınabiliyor ve 256 dakikaya kadar HD çekimi kaydedebiliyor.
Maxell iVDR-Xtreme,yüksek hızlı,yüksek çözünürlüklü görüntü için tasarlandı ve küçük,hafif,portatif,sağlam ve sert yapısında yüksek bellek kapasitesi vaat ediyor.
Maxell2in NAB 2009’da tanıtım filmini gösterdiği Maxell iVDR-Xtreme 250GB kapasiteli, ve profesyonel bir kurulumda kullanıldığında 20 saate kadar yüksek tanımlı görüntü,19 saate kadar dijital görüntü ve 110 saate kadar DVD kalitesinde görüntü depolayabiliyor.
Maxell iVDR-Xtreme,yüksek tanımlı görüntü içeriğini kaydetme,depolama ve arşivleme için mükemmel bir çözüm.3GBPS’a kadar aktarım hızlarına erişen Maxell iVDR-Xtreme,26 uçlu arayüzli bir SATA(Serial Advanced Technology Attachment)modeline dayanıyor.Maxell’in patentli darbe emici teknolofisi sayesinde Maxell iVDR-Xtreme 1.4 metreden seramik kaplama gibi sert bir yüzeye düşmeye karşı dayanıklı.Çalışırken takılıp sökülebilme özelliği,kullanıcılara yeniden başlatma gerekmeden istedikleri zaman kayıt ortamı çıkarma ve takma imkanı veriyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: