Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Koss Pro3AA Kulaklık (Titanyum)

Koss Pro3AA Kulaklık INFOTEKNOLOJI
Ürün Özellikleri

Koss Pro3AA Titanyum, hem olağanüstü ses kalitesi, hem de suni deriden kulak yastıkları sayesinde uzun süreli dinlemelerde sağladığı rahatlık ile, her müzik severin bayılacağı bir kulaklık. Üstelik hafif tasarımı sayesinde Pro4AA'nın sadece yarı ağırlığında. Berrak tizler, sıcak ve doğal orta sesler ve gergin baslar ile Pro3AA, sizi hayalkırıklığına uğratmayacak, gerçeğine çok yakın bir ses reprodüksiyonu sunar.

Pro3AA Titanyum, dinamik elementleri ile 15 - 20.000 Hz arası son derece geniş bir frekans tepkisi verir. Diyaframlardaki 2 mil. titanyum kaplaması, elementlerin sertliğini arttırır ve mekanik distorsiyonu en aza indirger, böylece mükemmele yakın bir ses tecrübesi yaşarsınız. 1-inç (25,4 mm) çapındaki oksijensiz bakır ses bobinleri, sinyal aktarımını ve iletimini geliştirerek daha temiz bir sese ulaşmayı garantiler. Her bir notanın yakalanmasının gerektiği, hiçbir sesin sızmasına izin verilemeyecek zamanlar için geliştirilmiş olan kapalı tipteki suni deriden yastıklar, kulakları çevreleyerek zengin baslar sunar ve dinleyiciyi dış seslerden izole eder.

Uzun süreli aralıklarda sık kullanım için tasarlanmış olan PRO3AA'nın dayanıklı çelik ve kauçuktan kafa bantı, ayarlanabilir baş kısmı ile tam bir uyumu ve her notayı duymayı, istenmeyen sesleri ise dışarıda tutmayı garantiler. PRO3AA'nın kulak kısımları rahat taşınma ve saklanması için katlanabilir olarak dizayn edilmiştir.

Koss Pro3AAT, bobinli, tek girişli 2,4 m'lik kablo ve altın kaplama 3,5 mm'lik jak ve 6,3 mm'lik adaptörle gelir.

Teknik Detaylar

Frekans Aralığı: 15 - 20.000Hz
Empedans: 60 Ohm
Hassasiyet: 100dB SPL
Distorsiyon: <0.1%>
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: