Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Glidecam HD Serisi Kamera Sabitleyiciler

Hafif Glidecam HD-1000, HD-2000 ve HD-4000 el kamera sabitleyiciler, izlemesi zor, sarsıntılı kamera çekimlerini son derece pürüzsüz ve profesyonel hale getiriyor. Glidecam HD-Series el sabitleyicileri ile kamera akıcı hareket ediyor, dengede kalıyor ve ellerin istenmeyen hareketlerinden etkilenmiyor.

Glidecam HD-Series, koşarken, merdiven inip çıkarken, engebeli arazide ilerlerken bile sarsıntısız ve hoş çekimleri mümkün kılıyor. Yürürken veya kamerayı birinin etrafında dolaştırırken gibi normal çekimlerde sonuçlar etkileyici.


Her HD-Series sabitleyicideki dirsekli, köpük dolgulu Handle Grip (tutma yeri), serbestçe hareket eden, üç eksenli bir Gimbal’e takılı. Böylece elin istenmeyen hareketleri kamerayı etkilemeden, eller yukarı-aşağı ve yanlara hareket edebiliyor. Yukarı-aşağı hareket, sıçramayı bastırıyor.

Patentli, hassas, üç eksenli Gimbal, ayarlanabilir, eksenlerde yakınlaşan kontrollere sahip. Bu, uygun hizalama için üç eksenin hepsinin kesişmelerine imkan veriyor.

Kolay çıkarılan, alet gerektirmeyen kamera plakalı bir kamera montaj platformu, kamerayı çabucak takıp çıkarmaya izin veriyor. Ergonomik kontrol düğmeleri, üst kısmın iler-geri ve yanlara hareketlerinin hızlı ve doğru şekilde ayarlanmalarını sağlıyor. Bu kontrlollerle, kameranın yatay dengesi ayarlanıyor.

Base Platform’daki (taban) Counter Weight (dengeleyici ağırlık) miktarı değiştirilerek veya alet gerektirmeyen iç içe geçen Central Post uzunluğu değiştirilerek, kameranın dikey dengesi ayarlanıyor. Düzgün dengelendiğinde kamera akıcı şekilde hareket ederek hazır hale geliyor.

Glidecam HD-1000, Glidecam HD-2000 ve Glidecam HD-4000 modelleri, farlı ağırlık ve boyutlarda üç model.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: