Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Canon HJ14ex4.3B HDSX HDTV Geniş Açı Lensi

Son on yolda HDTV yayın yapımına olan talebin artmasıyla beraber Canon HJ11ex4.7B lens optik performansı ve kullanım kolaylığı sayesinde yaygın bir HDTV lensi haline geldi. Canon, daha da gelişmiş geniş açılı lensi HJ14ex4.3B ile HDTV olanaklarını genişletiyor. Bu yeni nesil lens, 14 kat zoom ve 4.3mm geniş açıyı birleştirerek üstün optik performans sunuyor. TV Endüstrisinin En Geniş Açılı LensiMinimum 4.3mm odak mesafesiyle HJ14ex4.3 lens, geniş uçta 16:9 formatında 96.3 derece açısal görüş alanıyla mevcut 2/3 inçlik lensler arasında en geniş açıya sahip. Bu, 14x zoom ile 60mm’ye (uzatıcı ile 120mm) çıkarak HDTV yapım uygulamalarına benzersiz çalışma olanakları getiriyor.
Optik Performans
Son on yılda güçlü yeni 3 boyutlu optik tasarımda, cam malzemelerinde, tasarım teknolojilerinde ve optik kaplamada önemli gelişmeler oldu. Bu yeni teknolojiler HJ14x lensin önceki modellere göre daha geniş açı ve daha yüksek zoom oranı sunmasını ve şu optik performans artışlarını sağlıyor:

  • 16:9 HD görüntü düzleminin hem ortasında hem en kenarlarında daha yüksek çözünürlük
  • Renksel sapma ve geometrik bozulmada azalma
  • Özellikle geniş açılı ayarlarda görüntü merkezinden köşelerine doğru daha az ışık azalımı
  • Daha az odak buğulanması
  • Güçlü ışık kaynaklarının oluşturduğu gölgelenme etkisinde azalma.
Rahat KullanımOptik performansın yanında, dijital sürücü birimi de tamamen yeni bir tasarım. Canon, elle dokunarak zoom, iris ve odak denetimini, en son 3D CAD-CAM tasarımı ile geliştirdi. Sürücü biriminin genişliği azaltılarak, kameramanın avuç içi optik eksenlere yaklaşıyor ve kolun kıvrılma derecesini azaltarak uzun çekimlerde fiziksel basıncı azaltıyor. Odak halkasıyla sürücü birimi arasındaki boşluk, odak denetimini kullanırken sürücü birimine yanlışlıkla dokunmamak için değiştirildi.
Küçük Başlık
HJ14ex4.3 lensin önceki modele göre daha küçük olan başlığı, kameranın kullanışlılığını artırıyor ve kameramanın gerçek sahneyi izlemesini sağlıyor.

Dijital Sürücü Birimi

Yeni dijital sürücü birimindeki minik 16 bitlik yüksek çözünürlüklü döner kodlayıcı aygıtlar, HJ14x lensin özelliklerini zenginleştiriyor:
  • Tüm lens işlemlerinin hassas denetimi
  • Yenilikçi görüntü yaratmayı destekleyen zoom, odak ve iris denetiminin tam olarak dijital tekrarlanabilmesi
  • Sanal stüdyo sistemlerine kolay ve doğrudan dijital bütünleşme
  • 0.5 saniyeden 5 dakikaya kadar hız aralığında hassas zoom denetimi
Canon’un bilgi ekranı,zengin dijital işlevlerin kolay ve tam kişiselleştirilmelerini sağlıyor. Ürün : HJ14ex4.3B HDXS Geniş Açı Lens Marka : Canon Firma : Hesmak Canon Telefon : 0216 580 98 06 Web : http://www.hesmak.com.tr/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: