Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

2000 Serisi-Sennheiser

2000 serisinde çok çeşitli kablosuz uygulamalar için sağlam ürünler var. Tek veya çift alıcılı el ve vücut vericileri, sahne, yayın ve sabit kurulu ses uygulamaları için mevcut. Ses takibi için uzmanlar tek veya iki monitörlü vericilerle farklı alıcıları bir araya getirebiliyor. 300 ve 5000 serilerinin tokalı mikrofonları, antenleri ve birleştiricileri, 2000 serisi ile uyumlu.

2000 serisi, çok kanallı sistemlerin kurulumunu hızlandırıp basitleştiriyor. UHF aralığına bağlı olarak bu birimler, içerisinde mikrofonlar için 64 adede kadar uyumlu frekans önayarı ve ses takip sistemleri için 32 frekans önayarı bulunan 75 MHz anahtarlama bant genişliğine sahip. Aygıt kabini rafına monte edilebilen birimler, frekans verilerini, adlarını, hassasiyetlerini, alçak kesimlerini ilgili portatif vericilere veya alıcılara kızılötesi bir arayüzle iletebiliyorlar.



Bir anten döngülü yuva ve bütünleşik aktif bölücü, sekiz adede kadar alıcının hızla ve kolayca papatya zinciri tarzı bağlanmasına imkan veriyor. Sistemler bir PC ile rahatça izlenip denetlenebiliyor, bu amaçla tüm kabin montajlı vericiler ve alıcılarda bir Ethernet yuvası var. Wireless Systems Manager geniş kapsamlı işlevler sağlıyor, ve halen farklı kuşaklardan profesyonel ve yarı profesyonel mikrofon ve ses takip sistemlerini izleyip denetleyebilen tek yazılım.

Uygulamaya bağlı olarak çok kanallı uygulamalar için maksimum çalışma güvenilirliği ya da geniş bir aralık üzerinde odaklanmak için vericinin çıkış gücü 10, 30 ve 50 mV arasında değiştirilebiliyor.

Geniş ses frekans yanıtı (25 veya 80 Hz’den 20000Hz’e kadar) ve geniş aralık içerisinde ayarlanabilen bir hassasiyet değeri, ses iletim kalitesinde 2000 serisini üst sıralara taşıyor. Temmuz’dan sonra e965 gerçek kondansatörlü mikrofonun mikrofon kafası da bu el vericisiyle kullanılabilecek. Vücut vericisindeki özel üç kutuplu fiş sayesinde Sennheiser’ın tüm profesyonel tokalı mikrofonlarıyla kullanılabiliyor.


Vücut vericisinin ses frekans yanıtı, bas gitardan da tam sesi garantilemek için 25Hz’e kadar düşüyor. Müzik aleti kablosu Neutrik silentPLUG’a takılıyor.
İzleme sisteminde metal kasalı küçük bir diversity alıcı var. Mono ve stereo ayarlara ilaveten EK 2000 IEM’in Focus modu, kullanıcılara kendi kişisel ses veya müzik aleti ve grup karışımını oluşturma imkanı veriyor.

Tüm portatif vericiler ve alıcılar standart pillerle veya doldurulabilen akü paketleriyle çalışabiliyor ve harici şarj temaslarına sahipler. Kapatıldıklarında portatif birimler çok az güç tüketiyor, bu sayede akü paketleri kullanılmadan geçen uzun sürelerde dolu kalabiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: