Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Ericsson W890 Walkman Telefon

Sony Ericsson Walkman™ telefon W890 Bir CD kutusu inceliğinde olan Sony Ericsson Walkman™ telefon W890 müzik,fotoğraf ve tasarımı hayatının parçası haline getirenlere dört dörtlük bir deneyim sunuyor.
3G ve çift kamera
Sony Ericsson Walkman™ telefon W890’nın HSDPA özellikleri, müzik parçalarını normal bir 3G cihazdan dört kat daha hızlı indirmenize izin veriyor.Çift kamerasıyla görüntülü görüşmeye imkan sağlıyor.Ayrıca, internetteki sayfaların daha hızlı açılmasını sağlıyor.(Operatör desteğine bağlıdır.)
Sony Ericsson Walkman™ telefon W890’ın 3.2 megapiksellik kamerası ile istenilen her anı kaydedebiliyorsunuz.Üstelik tek tuşla kameraya erişerek hiçbir anı kaçırmıyorsunuz.

SensMe™ ile müziği ruh halinize uydurunSony Ericsson Walkman™ telefon W890’da bulunan SensMe™ uygulaması müziğin temposuna ve ruh halinize göre çalma listeleri oluşturmanızı sağlıyor. İster yavaş ister hızlı olsun, ister mutlu ister hüzünlü olsun şarkılar telefonunuzda iki eksenli bir grafikte noktalar halinde görünüyor.

İçinizdeki DJ’e olanak tanıyın
Model, tek tıklama ile müzik çalara erişme ve müzik parçaları arasında basit ve pratik bir şekilde dolaşma olanağı sağlıyor.
2GB Memory Stick

Sony Ericsson Walkman™ telefon W890 ile birlikte 1800 kadar parçayı saklayabilen 2GB Memory Stick Micro™ (M2™) da ürün kutusunda kullanıcılara hediye ediliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: