Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

sinema keyfi ile Samsung SP-P400 evlerde

Samsung Electronics,cep projektörü SP-P400 ile film-severlere evde sinema deneyimi yaşatıyor.Kullanım rahatlığı ile ofislerden sonra evlerde de kendine yer açan cep projektörü,film keyfini dev ekranda,ev konforunda yaşama imkanı sunuyor. Avuç içi büyüklüğündeki‘Cep projektörü SP-P400,sade ve parlak dış yüzey tasarımı,14.5 cm x 6.4 cm ebatları ve sadece 900 gram ağırlığı ile klasik projektör kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.

SP-P400 projektör 150 ANSI lümen parlaklığı ve LED ampüller kullanarak geliştirilmiş yapısı ile ampül değiştirmeye gerek duymadan 30.000 saate yakın kullanım ömrü sağlıyor. Uzaktan kumandası ile SP-P400’ün kullanımı daha da kolaylaşıyor. Bu küçük projektor,28 dD fısıltı sessizliğinde çalışıyor ve çok çeşitli bağlantı noktası ile bilgisayar,TV,vb.birçok elektronik cihaza bağlantı imkanı sağlıyor. SP-P400,aynı zamanda dahili stereo hoparlör olarak da kullanılabiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: