Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic AG-HPX301 Bellek Kartlı AVC-Intra Kamera

Panasonic’in P2 HD teknolojili yeni kamerası AG-HPX301,küçüklüğü,hafifliği ve alçak ağırlık merkeziyle son derece rahat taşınıyor.Yeni tasarlanan görüntü algılayıcısıyla, DVCPRO kodeklerin yanında en yeni hareketli resim sıkıştırma kodeki AVC-Intra desteğine de sahip.
Yeni 2.2 Megapiksel Görüntü AlgılayıcıAG-HPX301’in RGB için 3 adet 1/3 inçlik 2.2 megapiksel (1920x1080) MOS görüntü algılayıcısı, Full HD görüntüler çekiyor. Bu yeni algılayıcı ve yeni LSI sinyal işleme, kameranın üstün görüntü kalitesinin arkasındaki belirleyici teknoloji.

Fujinon 17x Zoom Lensi

AG-HPX301’le verilen Fujinon 1/3 inçlik 17x zoom HD lensi,küçük boyut,hafiflik,geniş uçta 4.5 mm f değeri ve mükemmel zoom yanıtı için gelişmiş yayın lensi teknolojilerini birleştiriyor.

CAC (Renk Sapması Telafisi)

CAC(Chromatic Aberration Compensation)teknolojisinin lens ile kamera arasında kurduğu haberleşme, gelişmiş algoritmanın lens renk sapmasından kaynaklanan kayıt hatalarını otomatik olarak gideriyor ve çevresel bulanıklığı en aza indiriyor.

DRS(Dinamik Aralık Yayma)

Mekan içi ve dışı çekimin bir arada olduğu gibi karışık kontrastlı sahnelerde DRS (Dynamic Range Stretch) işlevi belirsiz gölgeleri ve bulanık aydınlıkları otomatik olarak gideriyor.

3 Konumlu Kazanç Seçici ve Ani Kazanç Artırma

L, M,ve H şeklinde 3 konumlu kazanç ayarına 3dB adımlarla-3dB ile 12dB arasında değerler atanabiliyor.USER butonuyla,kazanç hızla 24dB artırılabiliyor.

20 Bitlik Dijital Sinyal İşlemcisi

AG-HPX301’in yüksek performanslı 20 bitlik DSP entegresi, gamma ve ayrıntı zenginleştirme gibi görüntü işlemlerini son derece hassas ve doğru şekilde ele alıyor. Klasik işlemcilere göre daha az güç tükettiği için, çevreye de duyarlı.
Sahne Dosyası KadranıBu kadranla ayarlanabilen altı adet çekim koşulu önayar dosyasından seçim yapılabiliyor, veya bunların adları ve ayarları değiştirilebiliyor.

Yavaş, Senkron ve Hızlı Obtüratör

Obtüratör hızı 50Hz modda yavaş uçta 1/6.25 saniye(59.94Hz modda 1/6 saniye),ve hızlı uçta 1/2000 saniye arasında ayarlanabiliyor. Değişken kare hızı işleviyle beraber kullanıldığında bu özellik spor etkinliklerinde kristal netliğinde hareket durdurma veya bulanıklaştırma efekti oluşturmaya imkan veriyor.

7 Modlu Gamma

Yedi farklı çekim koşuluna göre geliştirilmiş gamma işlevleri, yaratıcılığı destekliyor.Bunlardan biri olan Cine-Like Gamma, film çekiminin karakteristik tonunu veriyor.

20 Adımlı Değişken Kare Hızı

Kamera,720p modunda 20 adımdan istenen kare hızına ayarlanabiliyor.1080 ve 480 modlarında ise sadece 25p, 24p ve 30p mümkün. 26fps’nin üzerindeki kare hızları trafik kazası gibi çok hızlı olaylara yavaş hareket efekti katmak, 24fps’nin altındaki kare hızları ise su ve bulut hareketlerine hızlı hareket efekti katmak için kullanılabiliyor.

AVC-Intra Kodek

AVC-Intra kodek kartı standart olarak geliyor ve iki modda kayda imkan veriyor:yüksek pikselli HD (1920x1080 ve 1280x720)görüntüler için AVC-Intra 100, veya düşük bit hızlı,düşük maliyetli çalışma için AVC-Intra 50.AVC-Intra,gelişmiş görüntü sıkıştırma teknolojisine dayanan MPEG-4 AVC/H.264 uluslar arası standardına uygun, ve kare içi sıkıştırma sistemi profesyonel kurguya önemli avantajlar getiriyor.

DVCPRO HD Kayıt Seçeneği

AG-HPX301 klasik DVCPRO HD kodeki de destekliyor.AG-HPX170 serisi,HVX200A serisi ve DVCPRO HD VTR ile kullanılmak üzere tasarlandığından, çeşitli sistem yapılandırmalarına uyum sağlıyor.

4 Kanallı Dijital Ses

Kamera, dört kanalın tümüne 48KHz 16 bit dijital ses kaydedebiliyor.Her kanal için ses kaynağı, mikrofon girişi,hat girişi ve kablosuz alıcıdan serbestçe seçilebiliyor.

P2 Kartı

P2 kartları 64GB’a kadar kapasite,küçük boyut ve hafiflik sunuyor.Darbe,titreşim ve sıcaklık değişimlerine dayanıklı bu yarıiletken bellek,hareketli ve temas parçaları olmadığı için yüksek güvenilirlik ve uzun ömür sağlıyor.
Diğer Özellikler:
  • Native ve Over-50p/60p modları
  • 720p over 50p/60p modu
  • 1080/480 24p Advance Mode
  • Film lensleriyle kullanım için Scan Reverse işlevi
  • HD çoklu format: 1080/25p, 1080/50i, 1080/23.98p,29.97p,1080/59.94i
  • I-Only sıkıştırma tekniğiyle tamamen kare içi sıkıştırma
  • Bekleme modundayken kayda hemen başlama
  • Yanlışlıkla bir kaydın üzerine yazma olasılığı olmadan,üst düzey veri koruma
  • P2 kartı ile doğrudan bir bilgisayara, doğrusal olmayan kurgu sistemine yükleme
  • Her klip için otomatik olarak bir küçük görüntü oluşturma
  • İki kart yuvasıyla uzun kayıt süresi ve çalışırken kart çıkarıp takabilme
  • Döngülü kayıt
  • Bekleme durumundayken sürekli 3 saniye HD, 7 saniye SD ön kayıt
  • Aralıklı kayıt
  • Kare kare çekim
  • SD/SDHC karta parça adı, kameraman adı, kayıt yeri, notlar gibi bilgiler içeren materyal verisi dosyası kaydı
  • P2 karta veya SD/SDHC karta MPEG-4 proxy (düşük çözünürlüklü) veri kaydı
  • 16:9 / 4:3 görünüş oranı çevrimi

    Ürün : AG-HPX301 Bellek Kartlı Kamera
    Marka : Panasonic
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: