Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

İstediğiniz Tarzda Müzik Dinleyin

Sevdiğimiz sanançının şarkısını dinleyebilmek için önceleri kasetini almak zorunda kalırdık. İnternet’in hızla hayatımıza girmesiyle birlikte şarkılar da yavaş yavaş İnternet üzerinden yayılmaya ve paylaşılmaya başlandı. Last.fm ile başlayan bu çılgınlık, kendisine yeni rakiplerin çıkmasına neden oldu. Qbox da bu paylaşım sitelerinden birisi. Sitenin en güzel yanı, sanatçıların telif haklarını koruyor olması; yani müzikleri bilgisayarımıza indiremiyoruz. Qbox’ta arkadaş bulabileceğiniz ve fotoğraflarınızı yayınlayabileceğiniz bir bölüm de mevcut. Siteye kayıt olduğunuzda, diğer Qbox kullanıcılarının eklediğiparçaları siz de müzik listenize ekleyebilir, istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Site Myspace gbi dünyaca ünlü sitelerle entegre çalışyor. Örneğin istediğiniz sanatçının şarkısını, videosunu, kimlerin listesinde olduğunu öğrenebiliyorsunuz.


Qboxtüm bu işlemleri yapabilmemiz için, Qplayer isminde bir programa sahipve bu programla profilinizi kontrol edebiliyorsunuz. Qplayer'inüzerinde bulunan araç çubuğu sayesinde foruma girip diğer üyelerlebilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Etkinlikler sekmesinden son konserlerive etkinlikleri görebilirsiniz.

Qbox, gerçekten güzel zaman geçirebileceğiniz güzel bir site. Denemek isteseniz adres burada

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: