Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Düşünmeden çek! sonyT900 ile T90 fotograf Makinası

Sony dijital görüntüleme ürünleri yelpazesini 2 yeni kamerayla genişletti. Dokunmatik ekranlı ve çok ince olan T900 ile T90, hem tasarım/performans açısından hem de özellikleriyle dikkat çekiyor.



Sony'nin dijital fotoğraf makinelerini bünyesinde barındıran Cyber-shot markası T900 ve T90 modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Gelişmiş donanım ve yazılım özellikleriyle hiçbir detayı düşünmeye gerek kalmadan başarılı fotoğraflar çekebilmek üzere tasarlanan iki yeni model, büyük dokunmatik ekrana sahip. İkisi de oldukça ince olan kameralardan T900 15.1 mm kalınlığında. T90 ise sadece 13.9 mm kalınlığa sahip. Farklı renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan kameralar bırakın dijitali, fotoğrafçılık hakkında bile hiçbir bilgisi olmayan bir kullanıcının dahi kolayca yönetebileceği bir ürün. 8.8 cm'lik (3.5 inç) dokunmatik ekranı üzerinde herşey parmakla kontrol ediliyor. Yeni eklenen "akıllı otomatik" (intelligent auto) modu, mevcut otomatik çekim modunu geliştirerek sunuyor. Bu özellik sayesinde netlikten, pozlamaya, yüz algılamadan sahne seçimine kadar cihazın sunduğu tüm ayarların çekmek istediğiniz kareye göre otomatik ve anlık olarak yapılmasını sağlıyor.


İki modelde de optik görüntü sabitleme teknolojisi kullanılmış. Böylece titreşimden kaynaklanan bulanıklık engelleniyor. Fotoğraf performansının yanı sıra video kaydında da iddialı olan kameralar 720p çözünürlüğünde (HD) kayıt yapabiliyor. En yüksek çözünürlükte 4GB kapasiteli bir hafıza kartına 60 dakikalık görüntü kaydedilebiliyor. Bravia Sync özelliği sayesinde Bravia TV sahipleri çekimleri kolayca TV'ye aktarabiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: