Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Dailymotion Türkiye'de

Dünyanın önde gelen bağımsız video portallarından Dailymotion'ın Türkçe versiyonu, hizmete girdi.
Dailymotion'ın diğer yerel sitelerinde olduğu gibi Türk ana sayfası da yerel izleyicinin beğenisine göre sürekli düzenlenmek üzere MCD Digital tarafından programlanacak.

Dailymtoion'ın Türkiye'deki ortağı MCD Digital'in CEO'su Cenk Oflaz yaptığı açıklamada, Dailymotion Türkiye'nin Sony Music videolarından teknoloji programlarına, son dakika haberlerden Oscar törenlerinin büyüleyici görüntülerine, magazinden en sevilen MTV Türkiye showlarına çok yönlü ve kaliteli içeriklerin olacağını ve Türkiye'deki bugün 6 Milyon olan ve hızla büyüyen genişbant internet kullanıcısına benzersiz bir içerik hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeni yerelleştirilmiş site, dünya çapındaki diğer Dailymotion sitelerinde uygulanan yöntemle işleyecek. İzleyicilerin ilgi alanlarına göre kanallara ayrılacak.
Dailymotion'ın Fransa'daki Başkan Yardımcısı Luc Dumont, MCD Digital ile yerel sitenin açılmasının Dailymotion'ın Türkiye'deki market pozisyonunu güçlendireceğini ve Türk kullanıcılar ile yakın iletişim halinde daha güçlü ve yerel içerikler sunmaktan çok memnun olduklarını ifade etti.

Dünya çapında en iyi 50 site arasında gösterilen Dailymotion'a her gün 15 binin üzerinde yeni video yükleniyor. Dailymotion'da her ay dünya çapında 922 milyon video Türkiye'de ise 50 milyon video gösterimi yapılıyor. Dailymotion, kullanıcıların gönderdiği amatör videoların dışında eser sahiplerinin içeriklerini koruma politikası ile bağımsız profesyonel video içerikleri ve öncü medya kuruluşlarının lisanslı içeriklerden oluşan ve 9 milyonluk dev online içerik kütüphanesi ile dünyanın en büyük bağımsız video portallarından.

http://www.dailymotion.com/tr

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: