Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sennheiser’dan Ses Profesyonelleri İçin HD 380 pro Kulaklık

Yeni Sennheiser HD 380 pro kulaklıklar üstün kalitede profesyonel ses izleme sağlıyor.Geniş frekans yanıtı, yüksek ses baskı seviyesi ve harici gürültüyü mükemmel pasif zayıflatma özellikleriyle bu profesyonel kulaklıklar gürültülü ortamlara bile uygun.
Dış gürültüden girişimi engellyip mükemmel ses elde etmeyi amaçlayan Sennheiser,bu kulaklıkları ses mühendisleri,müzisyenler ve müzik yapımcıları gibi ses uzmanları için geliştirdi.Özellikle ses akip uygulamalarının üst düzey taleplerini karşılamak üzere üretildiler.Dış gürültüyü etkin şekilde zayıflatmak ama yine de saatlerce dinlemede bile rahat kullanım için ayrıntılı,doğrusal ses üretimi,8–27000 Hz geniş frekans yanıtı özelliklerine sahip.

Sennheiser’ın geliştirdiği E.A.R.(Eargonomic Acoustic Refinement) teknolojisi,sesin en iyi şekilde kanallanmasını garantiliyor.Hafif bir açıyla eğimli akustik hoparlör perdesi ses sinyalini doğrudan kulaklara yönlendiriyor.
Bu profesyonel kulaklıkların diğer bir öne çıkan özelliği,yüksek ses baskı seviyesi.Ses sinyalleri 110 dB’de üretiliyor,bu nedenle gürültülü ortamlarda bile doğru ve hassas ses takibini garantiliyor.HD 380 pro’nun arkası kapalı tasarımı da dış gürültünün 32 dB ile zayıflatılmasını sağlıyor.
Saatlerce kullanılan bir alet olarak profesyonel kulaklıkların mümkün olduğunca rahat taşınmaları gerekiyor.HD 380 pro kulakta son derece rahat taşınıyor.Sadece 220 gram ağırlığı,kulaklıklar ve kafa bandındaki yumuşak yastıklar sayesinde uzun dinleme oturumlarından sonra bile rahatsız etmiyor.Az yer kaplayan,katlanabilir tasarım sayesinde taşınması da kolay.Kullanımdan sonra kulaklık katlanıp taşıma çantasına konabiliyor.3.5 mm jak fişi ve 6.3 mm vida adaptörlü,tek taraflı sökülebilen sarımlı kablo ile birlikte satılıyor.Kulak yastıkları ve kabloların değiştirilmeleri kolay.
Ürün :HD 380 pro Kulaklık
Marka :Sennheiser
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: