Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Samsung INNOV8 i8510,16 GB’lık Dahili Hafıza,8 Megapiksel Kamera

Samsung INNOV8 i8510,16 GB’lık dahili hafıza,8 megapiksel kamera,kablosuz internet(Wi-Fi),navigasyon,128 MB ram ve DivX film oynatma özellikleriyle dikkati çekiyor.
Avrupa bölgesinde pazara sunulan ilk 8 megapiksel destekli telefon olan INNOV8,fotoğraf ve video çekimlerinde oldukça iddialı.Cihaz,çekim kolaylığının yanı sıra son aşamasına kadar‘zum’yapıldığında bile netlikte iyi sonuçlar veriyor.Ancak karanlık çekimlerde hedefe tam olarak odaklanamaması titremelere neden oluyor.Telefon,giriş seviyesindeki fotoğraf makinelerinin yerine kolaylıkla kullanılabilecek özelliklere sahip.
Optik fare... Tuş takımının ortasındaki optik fare internet kullanımında sayfalarda normal bir bilgisayardaki gibi rahat hareket imkânı sağlıyor.HSDPA yüksek hızlı internet ve Wi-Fi bağlantısı kullanıcıların kesintisiz internete girmelerine olanak veriyor.Cihaz, internet bağlantısı üzerinden ses transferi(VoIP)desteğini de içinde bulunduruyor.
2.8 inç ekrana sahip olan ve DivX, WMV,Real Player ve MPEG4 gibi video oynatıcı formatlarını destekleyen cihazla,‘3D surround’ses kalitesinde film izlenebiliyor.INNOV8’de FM radyo da var.Fifa 2008 ve Asphalt adlı oyunlarla gelen INNOV8’in satış fiyatı 1.400 TL’ye işaret ediyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: