Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC GY-HM700 ProHD SDHC Bellek Kartlı Kamera

JVC, genel yapım,elektronik haber toplama ve sinema için geliştirdiği en son profesyonel omuz kamerasını sunuyor.
JVC, genel yapım,elektronik haber toplama ve sinema için geliştirdiği en son profesyonel omuz kamerasını sunuyor.Bu yeni kamera,Final Cut Pro için doğrudan ucuz SDHC bellek kartlarına,ya da opsiyonel olarak Sony XDCAM EX formatıyla uyumlu SxS ortamına kayıt yapıyor.Kurgu sisteminin kendi formatında kayıt yapmak,uzun zaman alan aktarım adımını ortadan kaldırıyor ve post prodüksiyon iş akışını hızlandırıyor.

Apple Final Cut Pro için QuickTime Dosya Formatı Desteği

GY-HM700 QuickTime formatında kayıt yaptığı için kurgudan önce çevrim yapmaya gerek kalmıyor.Post prodüksiyon,çekimden hemen sonra başlayabiliyor.Doğrudan bellek kartından kurgu yapmak bile mümkün. Aktarım ve yeniden kodlama olmadığı için, ilk kuşak kalite hep korunuyor.

Kameradaki iki SDCH bellek kartı sayesinde toplam 64GB,altı saatten fazla kayıt kapasitesi elde ediliyor. Kamera, bir yuvadaki kart dolunca diğer yuvaya kaydetmeye başladığı için, kesintisiz ve neredeyse sınırsız kayıt uzunluğu sağlıyor.
Opsiyonel KA-MR100 kenetlenebilir medya kaydedici takarak,bir yandan ucuz SDHC kartlara kaydederken,aynı zamanda yüksek hızlı SxS bellek kartlarına da Sony XDCAM EX uyumlu.MP4 dosyalar kaydetmek mümkün.İki kopya bulundurmak,sahada yedek olarak güvence sağlıyor.

Yüksek Çözünülürlüklü Progresif Görüntüleme

GY-HM700,üç adet hassasça yerleştirilmiş 1/3 inçlik progresif taramalı tam HD CCD kullanıyor.JVC mühendisleri,daha büyük algılayıcılı kameralar gibi çözünürlük üreten patentli Adaptive Pixel Correlation ve 1/3 inçlik Diagonal Offset optik blok geliştirdiler.

GY-HM700’ün standart süngülü yuvası JVC’nin çok çeşitli lenslerini alıyor.Daha yüksek çözünürlüklü görüntü çekimi,Canon’un opsiyonel HD lensi KT14x4.4KRSJ ile gerçekleştirilebiliyor.

JVC’nin patentli MPEG2 kodlayıcısı 35Mbps’a kadar bit hızlarında verimli sıkıştırma sağlıyor.GY-HM700,1920x1080,1440x1080 ve 1280x720 gibi başlıca tüm HD sinyal formatlarını destekliyor.

Yüksek Çözünürlüklü LCOS VizörGY-HM700’deki yeni, sağlam ve yüksek çözünürlüklü vizör,yeni 0.45 inç 1.22 milyon pikselli LCOS(Liquid Crystal on Silicon) panele dayanıyor(852x480x3).Bu yeni ve tamamen dijital vizör görüntüleri tipik bir renkli vizörünkinin 5 katı çözünürlükte görüntülüyor.Sağlam,takviyeli döküm alüminyum kasa ve LED ışık kaynağı,yıllarca sorunsuz çalışmayı garantiliyor.

Yeni en büyük boy 4.3 inçlik dışarı açılan LCD monitör kayıt, oynatım,klip yönetimi ve menü işlemleri için kullanılıyor.Menü kullanımı,LED lamba ve tek diskle sezgisel.
Lens,vizör mikrofon ve pil dahil 4kg’dan az ağırlığı olan GY-HM700,sağ omuzda sabit,kararlı çekimleri rahatça ve yorulmadan almayı sağlıyor.

GY-HM700 iki kanal sıkıştırmasız 48KHz LPCM 16 bit ses kaydediyor.Seviyeler manuel olarak, ya da AGC kullanılıp otomatik olarak denetlenebiliyor,ve bir ses göstergesi LCD ve vizörde kolay ayar için görüntüleniyor.Harici mikrofon ve kablosuz alıcı için kamerada dengeli XLR girişleri,ve bir shotgun mikrofon var.

Dahili klip izleme ve yönetme işlevleri,nokta pozlama ölçer,ve JVC’nin patentli Focus Asist özelliği,GY-HM700’ün özelliklerini tamamlıyor.Kamerada HD/SD SDI,komponent,kompozit ve eşzamanlı DV/HDV IEEE-1394 çıkışları var.6 uçlu uzaktan kumanda konektörüne opsiyonel JVC uzaktan kumanda birimleri bağlanabiliyor.

Ürün:GY-HM700 ProHD SDHC Bellek Kartlı Kamera
Marka : JVC
Firma : Nefan
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: