Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Kindle2 Geliyor

MoneyBall ve Liar's yazarı Michael Lewis'in ''Geleceğin okuma aracı, ilerde heryerde olacak" dediği kablosuz e-kitap okuma aracı Kindle'nin üst versiyonu Kindle 2,14 Şubatta 359 ABD dolarına piyasada satışa sürülüyor.Amazon'un bu okuma aracı yaklaşık olarak 3 aydır sitede stokta mevcut olmadığı için satışta değildi.Bu da "yenisi mi geliyor?"sorularının sorulmasına yolaçmışken,mobil-kitap forum ve haberlerinde Kindle 2'nin piyasaya sürüleceği duyurulmuştu.

Fotoğraflarına bakıldığında önceki versiyonuna göre daha ince ve küçük olduğu gözleniyor; tabi ki tutan el normalinden büyükse ayrı konu.

Henüz fiyatın 359 ABD doları olacağı ile ilgili resmi bir açıklama netleşmiş değil.Bu belirsizlik ortamında bugün itibarı ile 27 kullanıcı ellerindeki aleti 2.el satışa koymuş durumda ve fiyatlarda 490 dolar civarında. Önsipariş fiyatı ise 359 dolar.
Belirtmekte fayda var,bu zamazingo ile sadece kitap değil gazete ve dergileri de okumak mümkün.Kitap okuma cihazı kablosuz ve yaklaşık 6 inçlik bir ekrana sahip.Amazona bağlantı kurulduğunda yaklaşık 90.000 başlığa sahip kitap deposundan seçtiğiniz kitabı okuyabiliyorsunuz.Bunun yanında Amerika'nın büyük gazete ve dergilerine ulaşmakta mümkün.Ürünün ne işe yaradığı,nasıl kullanıldığı ile ilgili detaylı bilgi almak için buraya ve şuraya...
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: