Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Thomson Grass Valley’den Çok Formatlı HD Kamera:LDK 8000

LDK 8000 kamera,üç adet yeni kulak 9,2 milyon pikselli HD-DPM+ CCD’si ile gerçek progresif HD görüntüleri yakalıyor,formatlar ve kare hızları arasında hızla geçiş yapıyor.Bu esnekliği nedeniyle, içeriğin HD DVD dağıtımı için kullanılacağı canlı yapımlar için ideal.1080p’den 1080p60’a kadar seçilebilen kare hızlarıyla, tamamlanan iş filmde yapılana benziyorLDK 8000,aynı anda SD ve HD sinyal çıkışı verebiliyor.Bir Grass Valley SuperXpander geniş lens adaptör kiti ve bir HD yüksek çözünürlüklü vizör ile,stüdyo ve mobil uygulamalar için eksiksiz bir kamera haline geliyor.

üç adet yeni CCD, görüntülerde gecikme ve leke olmamasını garantilemek için kart aktarım teknolojisine sahip. Algılayıcılarda görüntü tabanını daha da düşürmek için kullanılan çip üzeri yükselteçler, sıradışı sinyal/gürültü oranı ve hassasiyet sağlıyor.Algılayıcı üzerindeki siyah örnekleme sayesinde, her sahne için bir siyah denge veya siyah seviyesi ayarlamak gerekmiyor;seçilen algılayıcı üzeri alanları gelen ışıktan örtülüyor ve her zaman tam siyah seviyesi elde ediliyor.

Kolay HD Format Geçişi
Kameranın CCD’leri algılayıcılardaki pikselleri değiştirerek seçilen format için gereken doğru sayıda görüntü satırını oluşturuyor ve daha fazla elektronik işlem ihtiyacını en aza indiriyor.Sonuçta,format değiştirirken kalitede bozulma olmuyor.LDK 8000 ile kullanılabilen görüntü formatları,50 ve 59.94 HZ’de 1080i ve 720p formatları,ve 1080p standart formatları.

Dijital Sinyal İşlem
LDK 8000,22 bit dijital hassasiyetle diz,gamma,kare ve değişken matris gibi tüm kamera görüntü yönetim işlevlerini gerçekleştiren yeni DSP çip setine ve güncellenmiş yazılıma sahip.
Yeni çip setin renk sıcaklığı düzeltim işlevi,her renk sıcaklığı noktasında tekrarlanabilen doğruluğu garantiliyor.Optik renk düzeltme filtreleri kullanmıyor.
Thomson Grass Valley

Standart noktalarda fazladan renk sıcaklığı adımları sağlamanın yanında, çip set, standart renk sıcaklık noktaları arasında sürekli bir düzeltme uygulamaya da imkan veriyor. Böylece renkler hep doğal görünüyor.

LDK 8000 kamera kafasının iki modeli var:Standard ve WorldCam. Standard model 50 ve 59.94 Hz’de 1080i/720p HD formatlarını destekliyor,ve aynı anda 50 veya 59.94 Hz’de yüksek kaliteli SD çıkışı veriyor.

WorldCam modeli,Standard modelin tüm işlevlerinin yanında 1080p ve 720p dijital sinema formatları desteğine de sahip.Bu formatlar,aynı hızlarda çalışan film kameralarıyla karşılaştırılabilir hareket hissi veriyor.
WorldCam modeli,varolan HD çevre birimlerine kolay bağlantı için uygun dahili kare hızı çeviriciye de sahip.Örneğin 23.98 Hz hızda 1080p formatı, 3:2 pull-down kullanarak kameranın içinde 59.94 hızlı 1080i’ye çevrilebiliyor
Ürün:LDK 8000 Kamera
Marka:Thomson Grass Valley
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: