Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Steadicam ile Kamera Bedeninizle Bütünleşiyor

Ödüllü Steadicam Flyer teknolojisine dayanan FLYER-LE Steadicam, aletsiz uzatılabilen sağlam karbon fiber direkli kızak platformuna sahip. Direğin içindeki güvenlik sistemi,ayrılmayı önlüyor.İşaret sistemi tüm parçaları hizada tutuyor.Geniş tırtırlı tutma yerli,sürtünmesiz yatak takımı kullanıcının elinde sağlam tutuş sağlıyor. Kızağın üst ve altı için kilitleme mekanizmaları aletsiz ve hızlı değişikliğe imkan veriyor.Kamerayla vücut donanımı iyi dengeleniyor.Kızak,12 Voltluk ve 24 Voltluk kameralarla çalışıyor.

Aletsiz takılabilen yeni ve patentli ISO-elastik sabitleyici kol,8.6kg kamera ağırlığını destekliyor.Aletsiz kol/yelek bağlantısı,her beden yapısındaki kullanıcıya göre hızlı düzenlemeye imkan veriyor.

Kızağın son derece güçlü kamera montaj kısmı,hassasiyeti artırıyor ve her çekimin aynısının tekrarlanabilmesini sağlıyor.Yükseklik konumlanırma yumuşak ve güç gerektirmiyor ve opsiyonel konum algılayıcı motorlarla kullanıcılar çekim yaparken kızağın dengesini düzeltebiliyor. Uzaktan kumandadaki “Go-to” butonları kızağı daha önce belirlenen konumlarda yeniden dengeliyor ve tek bir butona dokunuşla yine geri getiriyor.
Bütünleşik tilt kafası, dinamik dengeyi korumak,yüksek veya alçak lens yüksekliğini korumak, temizlik, erişim ve izleme sorunlarına yardımcı olmak,lens yukarı veya aşağı doğru açılıyken hassas ve hızlı çevirme gerçekleştirmek için +/-15 derece eğme hareketi yapıyor.
Yeni Wide Dovetail Lock,geçmeli plaka üzerinde daha geniş ve belirgin bir tutuşa sahip.Tutma yerinde,yanlışlıkla bırakmayı önlemek için güvenlik engeli var.

Üç parçalı karbon fiber iç içe geçmeli direk, kısa ve uzun modda çekim için 66cm ile 125cm arasında istenen boyuta uzatıyor
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: