Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Philips Living Colors

Işıklandırma hep bir sorundur..Ya iç dekorasyonu ona göre yapmak lazım,ya da çok tarz markalardan birşeyler bulup, koymak istediğiniz yere uydurmanız lazım. Bu işlem çoğu zaman da tutmaz.. Philips, uzun zamandır ışık savaşları adına girdiği AR-GE’lerinin sonucu olarak, led’li mumlar,ambilight’lı LCD-Tv’ler ve hatta giyilebilinir ışıklı t-shirt’ler çıkardı..Sanırım t-shirt’ü henüz çıkarmadı ama diğerlerini her köşebaşındaki Teknosa’lardan bulabilirsiniz.. Şimdi de gözünü dekoratif aydınlatmaya dikmiş..“Lounge” denen olayı evimize getiren, daha doğrusu dekoratif aydınlatmayı hem hesaplı hem de stil sahibi bi’ şekilde yapan Living Colors‘ı piyasaya sürdü..
2 farklı modeli var bu hoş aydınlatma gadget‘ının.. İlki renk skalası üstünde olan 7.5 Watt’lık (bayaa az evet) bir top. Bunun beyaz ve siyah renkleri geldi ülkemize.İkinci model ise bunun yaklaşık 1.5 kat büyüklüğünde ve 15 Watt’lık 4 ledi bulunan uzaktan kumandalı daha bir oturmuş hali… Tabii almışken büyüğünü 279YTL’ye alarak,odamızda nereye konumlandırsak diye düşünmeye başlıyoruz.Düşünüyoruz çünkü çok kuvvetli bir cihaz değil bu, ufak bir odayı bile tamamen aydınlatmaya yaramıyor sadece belli bir köşeyi “Lounge” köşesine çeviriyor. Ama işin güzel yanı eğer cebinize de güveniyorsanız,bir uzaktan kumanda 6 tane Living Colors’a hükmedebiliyor..Güzel bir ambians yaratılabilir ama biraz tuzlu oluyor o zaman da..
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: