Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC BR-HD50E ProHD Kaydedici/Oynatıcı

JVC BR-HD50E

Bu HDV ve DV kaydedici/oynatıcı,bir NLE kurgu sistemine görüntü ve ses verileri aktarmak için tasarlandı. Çok çeşitli sistem ve formatlarla çalışacak şekilde düzenlenen birim,HDV ve DV modlarında çalışabiliyor ve analog çıkışlara sahip. HDMI konnektörlü bir LCD veya plazma panele de bağlanıp düşük maliyetli bir görüntüleyici olarak kullanılabiliyor. BR-HD50, düşük maliyeti ve esnekliğiyle satandart tanımlıdan yüksek tanımlıya yumuşak geçiş yapmak isteyen tesisler için ideal.
HDV kayıt
HDV formatı Professional DV ile aynı kayıt izi aralığını kullandığı için,BR-HD50 kullanıcının ihtiyacına göre sinyalleri standart veya yüksek tanımlı olarak kaydedebiliyor.
Çoklu format çıkışı
Gelişmiş bir çapraz çevrim işlevi, sadece 720p sinyallerin değil 1080i, 480/576p ve 480/576i sinyallerinin de çıkışını sağlıyor.HDV ve DV kayıt modları arasında ayarlama ve DVCAM oynatım sayesinde bu kaydedici/oynatıcı, mevcut kurgu sistemleri için değerli bir araç.
60Hz ve 50Hz uyumu
60Hz ile 50Hz arasında kolayca geçiş, uluslararası kaynaklı malzemelerle çalışmayı ve kurgu için doğrusal olmayan bir sisteme aktarılmalarını kolaylaştırıyor.60Hz veya 50Hz olarak Standart DV ya da Mini DV banda kayıt da yapılabiliyor.
Otomatik hata düzeltme sistemi
JVC, oynatım sırasında tam hata telafisini garantilemek için kare-kare çalışan bir otomatik hata düzeltme sistemi geliştirdi.Oynatım RF dalga şeklini bir önfiltre devresiyle en iyi şekilde ayarladıktan sonra, VCO (voltage control oscillator) gerilimi,saat darbesinin veri okuması hata oranının en düşük olduğu konuma kayacak şekilde değiştirilir.Böylece blok gürültüsü sürekli bastırılıyor ve her zaman profesyonel standartta performans elde ediliyor.
Süpürme kafaları
Kayıt ve oynatım sırasında kafalara yapışan tozun neden olduğu blok gürültüsünü azaltmak için JVC’nin HDV ve DV kameraları ve kaydedicilerinde özel tasarımlı“süpürücü”kafalar bulunan bir tambur parçası var. Bu kafalar banttan düşen manyetik malzemeyi ve birimin dışından girebilecek tozları süpürüp alıyor.
Kesintisiz kayıt
BR-HD50’ye bir kamera IEEE 1394 konnektörü yoluyla bağlandığında,BR-HD50 kameradaki bant bitmeden 5 dakika önce kayda başlıyor.Bu,kayıtta kesinti olmadan uzun süre kayıt imkanı sunuyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: