Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni RODE Blimp,RODE NTG-1,NTG-2 ve NTG-3 shotgun mikrofonları

Yeni RODE Blimp,RODE NTG-1,NTG-2 ve NTG-3 shotgun mikrofonları,NT4 stereo mikrofon ve diğer firmaların 325mm uzunluğa kadar çoğu mikrofonuna uyacak şekilde tasaralanan rüzgar önleyici ve darbe emici mikrofon aksesuarı.Blimp’in ana yapısı,tek parçada püskürtmeli kalıba imkan verecek şekilde üçgen yatay kesitli bir 10 frekans küre şeklinde.Bu geometri,akustik saydamlığı ve mikrofon için fiziksel korumayı artıran yüksek bir açık alan oranı yaratıyor.Uç kubbesel hazneler çevirerek kolayca çıkarılabiliyor ve mikrofona kolay erişim sağlıyor.Büyük yiv,haznelerin kolayca yerine takılmasını sağlayarak,kullanımı zor ve kırılabilen kelepçe sistemlerinden kurtarıyor.
Kubbe biçimli yapının içinde,çok çeşitli mikrofonlar için iyi montaj ve darbe önleme sağlayan,iki adet sonsuz ayarlanabilen durdurma çemberi var. En geniş uyumluluk için dört çeşit mikrofon tutucu veriliyor.
Ergonomik kabza tipi tutma yerinde,sahada Bilmp’in hızlı ve kolay ayarlanması için hızlı çıkarma kolu var.Tutma yeri,140 derece açı boyunca konumlandırılabiliyor,ve farklı uzunlukta mikrofonlar için en uygun denge merkezini sağlamak amacıyla Blimp’ın uzunluğu boyunca yatay olarak da hareket ettirilebiliyor.
Önceden yerleştirilmiş ek kablo sayesinde kullanıcılar tutma yerinin tabanına bir XLR başlığı takarak kablolamadan kaynaklanan el gürültüsünü en aza indirebiliyor.
Aşırı gürültülü ortamlarda rüzgardan koruma için yüksek kaliteli bir yapay kürk kılıf ve fırça veriliyor.
RODE ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 224 32 01 numaralı telefondan Compel’i arayabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: