Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Maxell’den XDCAM Uyumlu Professional Disc

Maxell Profesyonel Disc
XDCAM sistemiyle tamamen uyumlu Maxell Professional Disc,toza karşı koruyan ve yoğun kullanımdan kaynaklanan taşıma hatalarını gideren sağlam kartuş içerisindeki 12cm çaplı disk paketinde 23.3GB bellek kapasitesi sunuyor.Yeniden yazılabilen bu optik disk iş akışı ve maliyet etkinliğini artırırken, ENG,yapım,post prodüksiyon,video çekimi ve video kütüphaneleri gibi tüm görüntü uygulamalarında üstüm görüntü veriyor. 4.7GB DVD ile karşılaştırıldığında XDCAM Professional Disc beş kat daha fazla kapasiteli,ve 144Mbit/s aktarım hızı 13 kat daha hızlı.
Yüksek yoğunluklu iz paternleri için mavi-mor lazer teknoloji kullanılarak kısmen Professional Disc’in geniş kapasitesinden yararlanılıyor. Son derece alçak adımlı veri izi için,Maxell en son hassas lazer kesim teknolojisini kullanıyor.Sonuçta DVD-R’nin yarısından az iz adımı elde ediliyor.Maxell’in küçük ve hafif Professional Disc’i sadece 13cm x 13.3cm x 0.37cm boyutlarında ve 96gr ağırlığında.

Hem MPEG IMX hem de DVCAM dijital kayıt kapasitesi sunduğu için,kullanıcılar görüntü kalitesi veya kurgu formatı ihtiyaçlarına göre format seçebiliyor.HD formatında MPEG HD LP modunda 122 dakika,HD formatında MPEG HD HQ modunda 65 dakika,SD formatında ise 45 dakika 50Mbps MPEG IMX veya 85 dakika DVCAM kaydı sunuyor.Tek optik kafayla 72Mbps ve iki optik kafayla 144Mbps aktarım hızı sağlıyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: