Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Kablosuz Bağlantılı Walkman Telefon:W705



Sony Ericsson MTV Avrupa Müzik Ödülleri yarışmasına atıfta bulunurcasına W705 Walkman cep telefonunu ve bluetooth bağlantısıyla çalışan MBS-900 hoparlörünü duyurdu. Her iki ürün de 2009’un başlarında satışa çıkacak.
Sony’nin“Walkman”etiketini taşıyan cep telefonları öncelikle cep telefonlarını adeta bir MP3 çalar gibi kullanmayı arzu edenleri hedeflemekte.Kablosuz ağ desteği ise yeni yeni standart cep telefonlarının bir parçası haline gelmeye başladı ama bir müzik telefonunda ilk kez bu özelliği görüyoruz(iPhone’u başka bir kategoriye koymakta fayda var).Sony Ericsson kablosuz ağ bağlantısıyla müzik indirmenin son derece yaygın olduğunu hesaba katarak doğru bir adım atmış doğrusu.

Sony Ericsson bu telefonun zaten kablosuz ağ bağlantısını ön plana çıkararak tanıtımını yapmakta: “en beğendiğiz şarkılar ve YouTube videoları için internete bağlanın”.Ayrıca firma W705’in ses kalitesinin en az W980 kadar iyi olduğunu da ifade ediyor.

W705’de önceden sadece akıllı telefonlarda bulunan özellikler de bulunuyor.Örneğin telefonu hafifçe silkelediğinizde ses düzeyini ayarlayabiliyorsunuz.Bunun dışında sıradan cep telefonlarındaki ekranlardan çok daha büyük bir ekrana(2.4”, iphone 3.5”) sahip.Üstelik barındırdığı kamera 3.2 megapiksel çözünürlüğünü destekliyor.Telefonun dahili hafızası hakkında pek bilgimiz yok ama yanında 4 GB kapasiteli bir hafıza kartı (Sony artık microSD kullanmaya başlasa çok daha iyi olacak) sunuluyor.
MBS-900 hoparlörü bluetooth bağlantısı sayesinde cep telefonu tarafından doğrudan kontrol edilebiliyor. Ayrıca MBS-900’ün dahili FM radyosu da var ve telefona çağrı geldiği zaman otomatikman sesi kesebiliyor. Bu hoparlörü kullanabilmek için illa bir cep telefonuna ihtiyacınız yok.3.5 mm hat girişiyle bilgisayarınıza da bağlayabilirsiniz.Bununla beraber uyumlu olarak çalışabileceği cihazlar Walkman serisi cep telefonları olacağı için satış rakamları W705 satışlarıyla paralel olabilir.
Fiyatlar henüz belli değil.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: