Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Holophone Surround Mikrofonları ve İşlemcileri İdeapro ile Türkiye’de

Holophone patentli surround ses mikrofonları 3-D sesin elde edilmesinde,kayıtlarında ve çok kanallı TV yayıncılığında kullanılmakta olup Kanada kökenli Rising Sun Productions tarafından üretilmektedir.
8 kanal sesi tek bir Holophone mikrofonuyla elde etmek mümkündür.

Holophone mikrofon sistemleri canlı spor karşılaşmaları ve konser dahil HDTV ve standart yayıncılığın tüm ihtiyaçlarının yanı sıra film kayıtlarında,ENG uygulamalarda ve diğer tüm profesyonel ihtiyaçları karşılamak üzere markette yerini almaktadır.Örnek olarak Grammy Müzik ödülleri,NFL Super Bowl ilk akla gelenlerdendir.HDTV yayıncılıkta Holophone kullanan yayın kuruluşları arasında ABC,CBC,CTV,ESPN,FOX,MTV,NHK,RAI,TNT gibi saygın ve köklü kuruluşlar yer almaktadır.
Belli başlı Holophone ürünleri arasında H2Pro(Natural ve çok kanallı surround ses konusunda 7.1 kanala(sol,merkez,sağ,sol surround,sağ surround,merkez arka(EX ve ES)ve(IMAX)kadar direkt olarak ses alınabilen yeryüzündeki tek patentli mikrofon),H3-D(dünyanın en efektif 5.1 mikrofonu),H4 SuperMINI ve Portamic 5.1(Dünyanın ilk ve tek taşınabilir 5.1 kanal kamera üzeri surround mikrofonu) ile D-Code (Düşük fiyatına rağmen yüksek kalitede analog ve USB çıkışlı Dolby ProLogic II Surround Sound Decoder)ve N-Code(5.1 Kanal Stereo yapı üzerinde Surround Portable Professional grade Encoder)sayılabilir.
Holophone mikrofon sistemleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondanTürkiye yetkili temsilcisi İdeapro’yu arayabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: