Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

İlk değiştirilebilir lensli MFTS Panasonic’ten

Panasonic, değiştirilebilir lens kullanan ilk Micro Four Thirds dijital fotoğraf makinesini piyasaya sürüyor

İSTANBUL - Panasonic ve Olympus tarafından geliştirilen ve tek mercek refleksli (SLR) 4:3 çekim yapabilen kameraları oldukça küçük bir boyuta indiren Micro Four/Thirds (Mikro Dört/Üç) sistemini kullanan ilk değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi Panasonic tarafından piyasaya sürülüyor.


Değiştirilebilir lensli Lumix G1, avuca rahatlıkla sığabiliyor.

Panasonic, 3:2 yerine 4:3 oranında görüntü üreten ve daha küçük sensörlere sahip olan Four Thirds teknolojisini daha küçük hale getiren Micro Four Thirds sistemi üzerine geliştirilmiş dünyanın ilk değiştirilebilen lensli fotoğraf makinesi Panasonic Lumix G1’i satışa sunduğunu açıkladı.

4/3 tip 12.1 megapiksel Live MOS görüntü sensörü ve Venus Engine HD (Yüksek Tanım) görüntü işlemcisine sahip fotoğraf makinesi, kullanım ihtiyacına göre değiştirilebilen hafif ve kompakt merceğe sahip. Hem geleneksel Four Thirds sistemi değiştirilebilir hem de Micro Four Thirds sistemi için özel olarak geliştirilmiş lensleri kullanabilen fotoğraf makinesi, ana kısmı ile lens arasındaki elektrik temasını arttıran yuvası sayesinde uyumluluk problemlerini en aza indiriyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: